úvod
homepage

Komentáře

článku: Únorové setkání čtenářů – Local 1

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Konečně jsem se dostal k webu, (Zbyněk Holan, 19.02.2007 16:03) celé vlákno | reagovat
Čekal jsem kolik tu bude příspěvků a není tu nic. Pivečka nechutnali?

Mně tedy ano i když jsem si je nemohl v klidu užít, protože jsem byl pracovně vytížený více než jsem si původně představoval. Roznášel jsem, čepoval, sklízel sklo, myl sklenice, kasíroval.... no nic no - chtělo by to více pomocníků.

Teď k pivům: pro mě byla jedničkou večera - Kaltenecker Brokát prémium polotm. 16ka s přídavkem tokajského vína, na druhé místo řadím Local 1 z Brooklynu, Permon 12 tm. na místo třetí, dále Kaltenecker 13 tm; Bon Zašová je vynikající pivo - společně s Březnicí 13 tm a Bernardem 13 tm ji řadím mezi nejlepší tm. speciály u nás! Bohužel při degustaci už byla trochu za zenitem (sud pocházel ještě z Tábora a mám obavy, zda byl skladován za optimálních podmínek!). Růžolící Honzík nebyl špatný, ale mě přišel trochu umělý v porovnání s belgickými pivy stejného typu...

Opět bylo narváno a to více než v lednu. Myslím, že bude potřeba zvážit zda setkání neuskutečnit v nějakém jiném prostoru (byť Šalanda se mi moc líbí, ale je malinká), protože cesta opačná, tj. snížit počet lidí je vyloučena!

Pivu a setkávání zdar!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání