úvod
homepage

Komentáře

článku: Na pivu v Dublinu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Oyster = ústřice, (Zbyněk Holan, 27.03.2007 15:24) celé vlákno | reagovat
Když jsem tento stout degustoval, ústřice jsem tam necítil ani vzdáleně ani příchuť mořské vody či alespoň vůni. Pokud tam tedy něco takového přidávají, tak maximálně "homepaticky". Nejvíce mi to připomínalo chuť našeho Black Draka ze Starobrna nebo Sedmi Kulí z Benešova případně Black Hillu z Černé Hory, to jest bylinná příchuť. Oproti Plain Porteru a XXXX stoutu znatelná na základě chuti stoutu.

Mimochodem chuť ústřic, které jsem za život ochutnal bych popsal takto: plivněte řádný hustý plivanec do mořské vody a pak ho zpětně z vody vycucněte - to je chuť ústřic...

Dobrou chuť!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání