úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo na Hrad II.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

..., (Chody - PI, 09.06.2013 18:46) celé vlákno | reagovat
Tak nevím, ale pro mne je akcí roku minipivovarů SVS, kde mohu svobodně přijít a pokud si vyberu, tak i ochutnat a je jen na mne, kolik si dám. Ne, abych doháněl vstupné co největším počtem piv :(

Nemám rád tyhle bombastické keci "tolik minipivovaru pohromade nikde nebude..." nebo "holt akce roku minipivovaru" :( Jak to můžete vědět?
Re: ..., (Honza Kočka, 10.06.2013 16:51) celé vlákno | reagovat
Chody, uz to bylo zmineno nekolikrat, tak jen pro pripomenuti. Akce je povolena jako degustacni, ne jako prodejni. Proto je vstupne a pak vzorky zdasrma. A je to prezentace Svazu minipivovaru a jeho clenu. Tudiz maji vsichni stejne vychozi podminky - od stanu po vycepy. A je to DEGUSTACE, ne oziracka. Tudiz mensi objemy, aby clovek mohl ochutnat co nejvic vzorku. To je podstata akce...

A jo, bude tam nejvic minipivovaru na jednom miste...
Re: ..., (Weetek, 11.06.2013 23:53) celé vlákno | reagovat
Tak i na tuto akci pochopitelně můžeš přijít svobodně, nevím o tom, že by tam někdo někoho tahal nesvobodně :-) O dohánění vysokého vstupného masivní konzumací se rovněž každý může rozhodnout podle své nátury. Někdo je zvědavý na tu rozmanitost, jiný holt při každé příležitosti maximalizuje poměr cena/výkon.

Jen jsem se musel pousmát nad tím, jak nemáš rád bombastické "keci". Když před lety otevíral plzeňský KMP se šesti pípami s halasem, že jde o první takový podnik v celé ČR, nijak Ti podobné "keci" nevadily, přestože ve Zlejch měli už tenkrát píp tuším víc jak dvakrát tolik. Holt nejsou "keci" jako "keci" :-))
Re: ..., (Jan Kocián - pivní snob, 14.06.2013 12:07) celé vlákno | reagovat
Úplně stejná diskuse jako minulý rok... :-D
Vyhledávání