úvod
homepage

Komentáře

článku: Urbana nebrat

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nebrat Jaroškovo pivní umění - ono vlastně jím není, (Maršalek Malinovský, 29.09.2012 02:10) celé vlákno | reagovat
S velkým podivením jsem si přečetl váš článek pane Jarošku , nestačil jsem se divit kde jste ke svým názorům přišel.Samozřejmě chápu subjektivní pocity každého jedince a natož umělce./Jsa sám muzikant a 38 let sládek , nyní posledních 5 let na vlastní noze/ .Měl jsem tu čest si vyškolit dva budoucí sládky s ciziny přímo v pivovaru Třebíč.Samozřejmě po dovolení majitele pivovaru Urban .Tedy jsem se přestěhoval do Třebíče. A tam jsem žil tři týdny a vařil pivo.Mohu tedy objektivněji posoudit zda pivo se tam vaří dobré či ne.Po celou dobu jsem ty piva popíjel a samozřejmě kontroloval.Nemohu s Vámi souhlasit , co jste napsal před tím!
Samozřejmě jako člověk z branže jsem prošel ve svém životě po dokončení odborného pivovarského vzdělání mnoho pivovarů .A to nejen doma ale i v cizině .Vím velmi dobře že zpětnou vazbu každý sládek musí mít.
Je dobrá a potřebná .
Jenom blbec se bojí odborné kritiky.A právě v tom je váš problém . Ale nejenom váš , mnoha dalších lidí kteří si hrajou na odborníky .Asi bych to nastínil tím že : piji pivo a často / možná i hodně / a tak přeci jsem odborník na něj.
Máte jako pivní amaterský znalec svým způsobem pravdu.
Čítajíc článek od pana / asi se tak jmenuje , nerad bych ho urazil /Hrocha , tak s ním se dokážu ztotožnit . Na jeho zkušenostech je vidět - co všechno čeká na pivo ať je odkuď koliv.
Sám ovšem ,jsem kritický k mnoha minipivovarům kteří evidentně zpětnou vazbu nemají a jejich piva vykazují amaterské
chyby.
¨Myslím že každý ve své branži má co vylepšovat , já v pivě a vy ve své muzice.
Buďme si upřímní.
Na jakém základě vlastně ,já tento článek píši : po celou dobu 3 týdnů jsem nezaznamenal senzorickou vadu ( jak vy amatersky popisujete )v pivovaru Třebíč .Bylo to od minulého týdne - zpět. Bydlel jsem tam nedaleko a denně jsem tam zaučoval sládky z ciziny . Když si uvědomíte že vlastně napíšete ( byť do internetových ) novin článek který subjektivně poškozuje pivovar který je jinak skvělý , kde se můžeme kolektivně sejít s mnohými čtenáři a tam objektivně posoudit zda pivo vykazuje tak závažné vady , jak popisujete - byl bych jenom rád.V naší společnosti se velmi často mediálně vyjadřuje ( asi je to náš národní rys ) kdejaký brouk Pytlík k věcem o kterých má znalost asi tak jako já o mlhovině v Andromedě....ať každý rádoby znalec piva si ho zkusí uvařit ( a to pokaždé skvěle ) a potom se můžeme dívat stejně odborně na věc na stejné úrovni.....pivu a rockovým muzikálům zdar....Maršálek Malinovskij
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání