úvod
homepage

Komentáře

článku: Magnát – „baby friendly“ pivovárek

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Never more, (Sekal, 30.04.2013 01:05) celé vlákno | reagovat
Byl jsem tam jednou v roce 2011. V hlavním lokále zahuleno, v dětském koutku jsem si připadal jak ve vyhnanství na Sibiři, na zahrádce zahuleno. Jídlo otřesné, rumpsteak jak podrážka, v podstatě nejedlý, snad jen pepřová omáčka dobrá. Světlý ležák bych trochu přichmelil, jinak byl celkem v pohodě, ovšem ejl byl bez vůně, vyčpělý, vlastně bych to ani neoznačil jako ejl. Celkově se mi to zdá jako naleštěný prd a past na cyklisty. Pokud od někoho, koho dobře znám, neuslyším, že se něco výrazně změnilo (hulení v hl.lokále, jídlo, pivo), tak už mne tam neuvidí.
Opravu Vám pivo chutnalo?, (Roman Holoubek, 13.08.2012 12:08) celé vlákno | reagovat
Byl jsem ve Štiříně nedávno a dal jsem pár malých piv:
Magnát polotmavé nealkoholické
Světlý ležák Magnát
Magnát Vídeňský ležák
Pšeničný speciál Magnát

Už dlouho jsem neměl v pivech tolik vad najednou, jako ve Štiříně. Pro mne v letošním roce doposud jeden ze dvou nejhorších pivních zažitků. Žel.

Prostředí OK, ale to pivo ...
opravdu chutnalo, (Weetek, 13.08.2012 13:55) celé vlákno | reagovat
Těžko říct, proč se naše zkušenosti tak dramaticky liší. Z Vámi uvedených piv jsem pravda v poslední době ani jedno neměl, ale jinak mám se Štiřínem opakovaně velmi dobré zkušenosti.
Re: opravdu chutnalo, (Roman Holoubek, 13.08.2012 15:22) celé vlákno | reagovat
Dívám se na své poznámky a nemůžu si pomoci:
Světlý ležák měl v sobě DMS, diacetyl, autolýzu kvasnic a snad byl použitý i plesnivý slad.
Vídeň měla výrazné DMS a opět stopy po "plesnivém" sladu.
A u pšenky bylo dokonce mléčné kvašení.
Nejčistší bylo nealkoholické, ale to asi především kvůli silně vodovému charakteru, kde celou chuť tvoří jen barevný slad s vodou.Známky od 7 do 8.
Ochutnáno 5.7.2012

Snažím se vždy najít to lepší v pivu, ale tady se to opravdu nedalo.
Re: Re: opravdu chutnalo, (Martin Borský, 14.08.2012 11:50) celé vlákno | reagovat
Ahoj Romane a ostatní. Měl jsem možnost ochutnat polotmavého Magnáta z PETky někdy začátkem letošního léta a bylo to ochutnání docela nezajímavé, chuťově prázdné, prakticky bez hořkosti. Sice jsem hrubé vady, jako uvádí Roman, nezaznamenal, ale protstě bylo to minipivovarské zklamání - nuda, nuda, šeď, seď.
Re: Opravu Vám pivo chutnalo?, (Vláďa, 25.09.2012 11:38) celé vlákno | reagovat
Byl jsem ve Štiříně loni na podzim a s autorem musím souhlasit ve skvělém přístupu k zákazníkovi a úžasném prostředí. Potud spokojenost. Piva měla dosti nevyrovnanou kvalitu - světlá 11% byla nejlepší, taky vídeňský speciál mi chutnal (DMS tam asi byl, ale podobně jako u Chýně mi v pivu velmi chutná:-)). Ostatní piva byla slabá až bídná, zejm. rauch. Nejčastějším neduhem byla vodová chuť.
Vyhledávání