úvod
homepage

Komentáře

článku: Sexistické prasátečko

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Reklama byla letos hloupá, kontraproduktivní., (Henri, 26.07.2012 09:20) celé vlákno | reagovat
Letošní ročník v Holešovicích byl obrovským krokem zpět. Podívat jsem se tam samozřejmě šel, ale byl jsem z toho všeho tak znechucen, že jsem to tam jen prošel a aniž bych si cokoliv dal, jsem opět odešel a tím skončila má letošní účast.
Že pro mě nebude velký stan pivovarů Lobkowizc, jsem věděl dopředu, ale zklamán jsem byl i tím, co jsem viděl v tom Křižíkově pavilonu, či jak se to příšerně nehostinné místo nazývá. Jednak to tam na mě působilo odpudivým dojmem a za druhé, tam nebylo v době mé návštěvy žádné pivo, které bych si nemohl dát někde jinde v Praze za většinou lepší cenu a hlavně v kulturnějším prostředí. Co se týče totálně předraženého fádního Paulaneru ze stáje Heinekenu (i když je tam zatím minoritním vlastníkem 49,9%), to snad ani nemá cenu komentovat.
O okolí, přístupových cestách a vůbec celkovém stavu výstaviště je škoda mluvit, je to jedna z mnoha ostud Prahy. Takže pokud bude festival příští rok opět v Holešovicích, tak se tam pravděpodobně již ani nepůjdu podívat, protože tak, jak to bylo nastaveno letos, tak já rozhodně nejsem cílovou skupinou.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání