úvod
homepage

Komentáře

článku: Sexistické prasátečko

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

příště, (Jiří Kaňa, 23.07.2012 11:29) celé vlákno | reagovat
Příště to bude chtít dát na plakát vyloženě ošklivou ženskou (nebo chlapa). Při pohledu na ně nikoho ani nenapadne pomyslet na pohlavní styk a navíc to vyjde levněji.

Ohledně tohoto jevu a pivní reklamy mi asi nejulítlejší připadal slogan Pardála "Pivo bez řízu je jako ženská bez dřezu". Ale pokud někdo na ženě nejvíc oceňuje dřez, no - tak asi to holt tak má nastavený...
Re: příště, (Honza Kočka, 23.07.2012 11:31) celé vlákno | reagovat
Me se ted libi od Samsona "Muzes porad" na jejich nealko...i kdyz tam by si taky nekdo mohl neco najit...:)
Re: příště, (x, 18.10.2012 23:39) celé vlákno | reagovat
..no jasně...ruce smí ženská vyndat ze dřezu jenom když přivezou uhlí .... ne ?
Nelíbí se mi takový poutač , (Doc PE, 27.08.2012 19:09) celé vlákno | reagovat
ať je sexistický nebo ne. Pivo je část kulturního dědictví a "dívka blesku" je úplně jiný obor lidské činosti....
Reklama byla letos hloupá, kontraproduktivní., (Weetek, 24.07.2012 11:15) celé vlákno | reagovat
Letošní vizuál festivalu byl podle mě opravdu nepovedený. Jedna věc je, že Sexistické prasátko asi neobdrží, protože v nominaci jsou daleko oslizlejší záležitosti. Druhá věc je, jestli podobně pojatá reklama může někoho nalákat. Vedli jsme o tom včera s přítelkyní debatu a výsledkem bylo, že chlapům je to asi jedno, ženským se to líbi většinou nebude a celkově vzato to jen potvrdí stereotypy spojené s konzumací piva. Škoda, kdybychom se netočili pořád v kruhu hospodské oplzlosti a lá "Dívka Blesku", dařilo by se srovnání kroku piva třeba s vínem asi líp. Ovšem můj sílící názor je ten, že organizátorům této akce o nějakou pivní kulturu stejně nejde, jde o to nahnat do areálu co nejvíc ruských, německých a anglickcýh turitů a doufat v pořádný vejvar.
Re: Reklama byla letos hloupá, kontraproduktivní., (Samota, 25.07.2012 10:00) celé vlákno | reagovat
Naprostý souhlas. Je to škoda, že se festival takhle profiluje. Že o pivní kulturu tady moc nejde potvrdil i letošní ročník v prostorách holešovického výstaviště, které moc kulturní nebyly - klopýtalo se po rozbitých chodnících přes kaluže a bahno, návštěva záchodků byla jen pro otrlé, do toho řvoucí hudba že nebylo slyšet slova... Bylo to pro mě velké zklamání. Jedinou záchranou bylo výborné pivo v tom menším stanu. Na příští ročník se ale určitě nechystám a rád to přenechám anglickým a italským teenagerům. Naštěstí se teď s pivními festivaly roztrhl pytel a tak je z čeho vybírat.
Re: Re: Reklama byla letos hloupá, kontraproduktivní., (Henri, 26.07.2012 09:20) celé vlákno | reagovat
Letošní ročník v Holešovicích byl obrovským krokem zpět. Podívat jsem se tam samozřejmě šel, ale byl jsem z toho všeho tak znechucen, že jsem to tam jen prošel a aniž bych si cokoliv dal, jsem opět odešel a tím skončila má letošní účast.
Že pro mě nebude velký stan pivovarů Lobkowizc, jsem věděl dopředu, ale zklamán jsem byl i tím, co jsem viděl v tom Křižíkově pavilonu, či jak se to příšerně nehostinné místo nazývá. Jednak to tam na mě působilo odpudivým dojmem a za druhé, tam nebylo v době mé návštěvy žádné pivo, které bych si nemohl dát někde jinde v Praze za většinou lepší cenu a hlavně v kulturnějším prostředí. Co se týče totálně předraženého fádního Paulaneru ze stáje Heinekenu (i když je tam zatím minoritním vlastníkem 49,9%), to snad ani nemá cenu komentovat.
O okolí, přístupových cestách a vůbec celkovém stavu výstaviště je škoda mluvit, je to jedna z mnoha ostud Prahy. Takže pokud bude festival příští rok opět v Holešovicích, tak se tam pravděpodobně již ani nepůjdu podívat, protože tak, jak to bylo nastaveno letos, tak já rozhodně nejsem cílovou skupinou.
je mi to jedno, (ladin, 23.07.2012 17:14) celé vlákno | reagovat
Aktivita zminenych a podobnych natlakovych skupin se mi sice vubec nelibi, nijak me obsah reklamy neurazi a neurazel by me ani jakykoli jiny, to je Vase vec. Ale uprimne, kdyz vidim prodikt lakajici na spore odenou divku, tak temer bez vyjimky se jedna o smejd a s timto predsudkem k nemu pristupuji.
Vyhledávání