Komentáře
článku: U tří růží aneb Praha má další restaurační pivovar
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Včera po obědě jsem tam zašel. Dal jsem si tamní pšeničné. Dobře uvařené, správnou teplotu mělo, dobrý říz... ale bylo malinko zkažené. Dalo se to, takže jsem to nereklamoval.
Pak jsem si dal ještě spodně kvašený Rubín, a ten už byl OK.
Pak jsem si dal ještě spodně kvašený Rubín, a ten už byl OK.
Vyhledávání
Interiér pěkný, klimatizace foukala zespod, obsluha vstřícná, sklo OK, osmažené kousky chleba zdarma (rozuměj starého okoralého chleba) s lehkým nádechem soli, bylinek a česneku (menší kousky než na zdejší fotce).
Nebudu se rozepisovat, pouze ohodnotím na mé osobní stupnici, kde výsledek 9,5 bodu je teoretické maximum, jelikož desítku z principu neuděluju nikdy.
ŘAZENO CHRONOLOGICKY
Světlý ležák: 8,5 - 9/10 (velmi dobré pivo)
Americký ležák: 9/10 (velmi dobré pivo)
Polotmavý ležák: 8/10 (dobré pivo)
Tmavý ležák: 7 - 7,5/10 (zbytečné pivo)
Klášterní speciál: 9/10(velmi dobré pivo)
Pšeničné ani červené už neměli. Příště bude klasický stout.
Teplota všech piv ve sklenici, dle mého subjektivního pocitu, byla stejná... na horní hranici pitelnosti... nějakých 10 stupňů. Chtělo by to tedy přidat na chlazení a taky na řízu (ten byl u všech piv taky plus minus průměrný).