úvod
homepage

Komentáře

článku: U tří růží aneb Praha má další restaurační pivovar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nadprůměr, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 22:53) celé vlákno | reagovat
Dnes to byla moje premiéra.

Interiér pěkný, klimatizace foukala zespod, obsluha vstřícná, sklo OK, osmažené kousky chleba zdarma (rozuměj starého okoralého chleba) s lehkým nádechem soli, bylinek a česneku (menší kousky než na zdejší fotce).

Nebudu se rozepisovat, pouze ohodnotím na mé osobní stupnici, kde výsledek 9,5 bodu je teoretické maximum, jelikož desítku z principu neuděluju nikdy.

ŘAZENO CHRONOLOGICKY
Světlý ležák: 8,5 - 9/10 (velmi dobré pivo)
Americký ležák: 9/10 (velmi dobré pivo)
Polotmavý ležák: 8/10 (dobré pivo)
Tmavý ležák: 7 - 7,5/10 (zbytečné pivo)
Klášterní speciál: 9/10(velmi dobré pivo)

Pšeničné ani červené už neměli. Příště bude klasický stout.

Teplota všech piv ve sklenici, dle mého subjektivního pocitu, byla stejná... na horní hranici pitelnosti... nějakých 10 stupňů. Chtělo by to tedy přidat na chlazení a taky na řízu (ten byl u všech piv taky plus minus průměrný).
Re: Nadprůměr, (Jan Kocián - pivní snob, 11.08.2013 10:37) celé vlákno | reagovat
Včera po obědě jsem tam zašel. Dal jsem si tamní pšeničné. Dobře uvařené, správnou teplotu mělo, dobrý říz... ale bylo malinko zkažené. Dalo se to, takže jsem to nereklamoval.

Pak jsem si dal ještě spodně kvašený Rubín, a ten už byl OK.
Vyhledávání