úvod
homepage

Komentáře

článku: U tří růží aneb Praha má další restaurační pivovar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: Nadprůměr, (Jan Kocián - pivní snob, 11.08.2013 10:37) celé vlákno | reagovat
Včera po obědě jsem tam zašel. Dal jsem si tamní pšeničné. Dobře uvařené, správnou teplotu mělo, dobrý říz... ale bylo malinko zkažené. Dalo se to, takže jsem to nereklamoval.

Pak jsem si dal ještě spodně kvašený Rubín, a ten už byl OK.
Re: Otevíral to Klaus ..., (blackdog, 12.07.2012 10:33) celé vlákno | reagovat
Klaus? Kdo to je? No ať je to kdo je to, bojkotovat kvůli návštěvě jákéhosi nýmanda pivovar, vařící velmi dobré pivo, mi přijde přinejmenším hloupé:-).
Otevíral to Klaus ..., (Václav Nový, 05.07.2012 18:02) celé vlákno | reagovat
takže mě tam nikdo nikdy neuvidí - v tomhle jsem prostě zasádový ...
Re: Mě chutnalo, (Roman Holoubek, 25.06.2012 10:52) celé vlákno | reagovat
Jen doplním - obsluha za výčepem vskutku vzorná a ochotná.
Mě chutnalo, (Roman Holoubek, 25.06.2012 10:49) celé vlákno | reagovat
Měl jsem světlé a příjemné "picí" pivo, snad jen trochu z něj vystupoval diacetyl, Weiss byl tělnatý, na léto bych také viděl slabší verzi, ale chuťově skvělý. Vídeňské červené - mě vůbec nevadí tvoření nových subkategorií a pivo samotné - velmi chutné, kde směs vídeňského a karamelového sladu ve vyváženém stavu koexistovala a připravila mi příjemný zážitek.
Prostředí OK, jen si nedovedu představit celý večer u pár piv a pořád absolvovat krkolomnou cestu na jinak vzorně čisté a vybavené toalety, žel dispoziční řešení asi jinou variantu neumožňovalo.
Hosta vždy potěší, (DanD, 21.06.2012 23:10) celé vlákno | reagovat
když dostane něco zdarma, i kdyby to měl být jen starý opražený chleba. I z toho starého chleba (nebo škvarků, preclíků) je rázem zajímavá přidaná hodnota, která hostovi podnik zatraktivňuje. Zvláště pokud za pivo platí tak nekřesťanskou cenu, jak bylo v článku zmíněno.
Zatím jim necháme dobu hájení, (Jiri.j, 21.06.2012 17:36) celé vlákno | reagovat
Přiznám se, že jsem moc z piva nadšený nebyl. Světlé mě ničním nezaujalo. Ucházející bylo tmavé pivo na tom jsme se shodli s Jardou Šnajdrem, možná mohlo být méně sycené. Pšeničné splňovalo všechny parametry daného stylu, ale já mám raději lehčí a méně tělnaté, klidně bych zde ustoupil na 12% EPM. Vídeňské červené bylo totálně mimo místu.
Personál profesionální, zdvořilý, pozorný, prostě perfektní.
Ceny za jídla OK, neměl jsem čas ochutnat, ale vizuálně vypadla jídla dobře. Příště se zastavím a posoudím znovu.

Nadprůměr, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 22:53) celé vlákno | reagovat
Dnes to byla moje premiéra.

Interiér pěkný, klimatizace foukala zespod, obsluha vstřícná, sklo OK, osmažené kousky chleba zdarma (rozuměj starého okoralého chleba) s lehkým nádechem soli, bylinek a česneku (menší kousky než na zdejší fotce).

Nebudu se rozepisovat, pouze ohodnotím na mé osobní stupnici, kde výsledek 9,5 bodu je teoretické maximum, jelikož desítku z principu neuděluju nikdy.

ŘAZENO CHRONOLOGICKY
Světlý ležák: 8,5 - 9/10 (velmi dobré pivo)
Americký ležák: 9/10 (velmi dobré pivo)
Polotmavý ležák: 8/10 (dobré pivo)
Tmavý ležák: 7 - 7,5/10 (zbytečné pivo)
Klášterní speciál: 9/10(velmi dobré pivo)

Pšeničné ani červené už neměli. Příště bude klasický stout.

Teplota všech piv ve sklenici, dle mého subjektivního pocitu, byla stejná... na horní hranici pitelnosti... nějakých 10 stupňů. Chtělo by to tedy přidat na chlazení a taky na řízu (ten byl u všech piv taky plus minus průměrný).
Vyhledávání