úvod
homepage

Komentáře

článku: Cajzl jde na škopek čili nové brněnské mini očima Pražáka

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pivní Brno, (Jiri.j, 20.03.2012 17:03) celé vlákno | reagovat
S hodnocením Magistra souhlasím, nechutný a laciný interiér připomínající céčkové restaurace nenadchne a pivo také ne, ale horší je, jak se zde s pivem nakládá. Když si vzpomenu na cca 20 rozotčených sklenic v lednici za výčepem, tak mi i dnes je těžko od žaludku. Co se Líšně týče, tak mám pocit, že pivovar si stále hledá svojí "pivní tvář". Interiér je na dané možnosti zvládnut velmi dobře. U piva lze očekávat pravděpodobně ještě drobné úpravy. Osobně pivovaru fandím a být majiteli, nebál bych se dát pivu poněkud větší "individualitu". O Richardovi se zmiňovat nebudu, protože bych pana sládka hodnocením jeho piva asi urazil. urazil
Re: Pivní Brno, (Ludwig, 21.03.2012 10:38) celé vlákno | reagovat
No, ja jsem byl u Richarda (na Udolni) pred par dny. Kazdopadne me zarazil NOVY jidelni listek, ktery musel sestavit pacient z choromyslince, a ne clovek z gastronomickym 3 letym vzdelanim. Zadne chutovky k pivu jako v 99,9% pivovarskych hospod,nicnerikajici jmena jidel, ktere si nekdo sam vymyslel, z veproveho masa z 5 jidel 4x panenka atd atd..
Na dotaz proc uz nemaji ty stare pokrmy mi bylo zdeleno ze se zmenil majitel a to je jeho novy jidelni listek. Obsluha taky celkem mizerna- pri vyslovnem prani psenky BEZ CITRONU mi byla v 3 pripadech ze 4 prinesene S CITRONEM, pri stresu a narvane zahradce bych to pochopil, ale to nebyl ten pripad. Pri dotazu meilem primo na majitele dodnes zadna odpoved. Ucta k zakaznikovi zadna, slusnost odpovedet neexistuje. Osobne jsem tenhle podnik zavrhnul a uz tam vickrat nepachnu, a to NEJEN kvuli pivu, ktere je chuti nevalne, ale spise kvuli tomu vsemu okolo. Proste to tam stoji vsechno za h***o. L.
Vyhledávání