úvod
homepage

Komentáře

článku: Cajzl jde na škopek čili nové brněnské mini očima Pražáka

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

S Magistrem souhlas, s Líšní už tolik ne, (Honza Grmela, 19.03.2012 12:13) celé vlákno | reagovat
Díky za článek, pěkné počtení. Do Magistra jsem se chystal už delší dobu ale pořád jsem se nějak nemohl odhodlat když jsem si vzpomněl, jak špatné to tam bylo posledně. Teď už si naštěstí nemusím nic vyčítat a ani tam chodit znovu protože když si pivovar nedokáže poradit se špatnou kvalitou piva po tak dlouhé době od otevření, tak je něco evidentně špatně...

Co se týče Líšeňského pivovaru, z mé poslední návštěvy bych napsal jen to, že prostředí je skutečně pěkné leč piva mi připadala dost nudná. Neměla sice žádné senzorické vady ale připadal jsem si tak trochu jako bych pil minipivovarský ekvivalent Gambrinusu. Desítku tehdy (cca měsíc zpět) ještě neměli leč v jedenáctce nebylo cítit nic než kvasnice a pšenice byla vyloženě bez chuti a zápáchu, žádný hřebíček ani banán se nekonal -- až se Elf, který byl na místě se mnou, musel přeptat, zda je skutečně tento kousek kvašen svrchně. Na druhou stranu, Pavián se mi líbil a dal bych si jej znovu.

Líšeň však stejně ještě čeká na regulérní recenze takže je dost možné, že než se tam opět vypravím, tak se ještě lecos může změnit -- včetně mého názoru.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání