úvod
homepage

Komentáře

článku: PIHA 2011 Aneb jak to vše dopadlo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Re: Re: Re: "souěž" :(, (Honza Kočka, 21.12.2011 09:35) celé vlákno | reagovat
Protoze jeden jde na rozbor, ostatni na pripadnou dalsi degustaci. Pisu pripadnou, protoze kdyby bylo vice degustatoru, mohlo byt treba i vice kol. Takto soutez probehla v zakladni verzi.

Uzaverka bude minimalne tyden predem, aby se stacil pripravit degustcni plan

Rozhodnuti poslat nebo donest vzorky je na kazdem domovarnikovi

Skola ma chladak na tretim patre. Musel by byt prazdny, aby se tam vse veslo, muselo by se jednat tedy o pronajmu dalsiho patra, kdyby se nosily vzorky sem a tam. Domovarnici by vzorky ale museli prinest tak v sest rano, aby se temperovaly na stejnou teplotu. Takto co jsme porivezli bylo na stejne urovni, ostatni donesene podle situace kazdeho ucastnika

emailoval jsem si s temi, co meli nejke nejasnosti. Ano mel jsem potvrdit i ty, co poslali vse spravne
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání