úvod
homepage

Komentáře

článku: Dýňové pivo

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

starter so susenych kvasnic, (kladzivar, 24.10.2011 15:17) celé vlákno | reagovat
zdravim,
tak starter so susenych kvasnic si spravime furt naslednym postupom, najskor rehydracia cca 30 minut a potom pridanie dvoch troch lyzic rozpustenej maltozy, pripadne schladenej mladiny, premiesanie a po cca 30 minutach kvasnice "jedou" a nemam pocit zeby sme ich pozabijali :-) a recept na pumpkin ale sa mi paci, nieco podobne je v seriali "brewmasters" koketujem s myslienkou jeho pripravy
maroche Kladzivar
Re: starter so susenych kvasnic, (petr chalupny, 24.10.2011 22:40) celé vlákno | reagovat
asi jsem to spatne formuloval.
jde o to, nepreskocit tu rehydrataci. kdyz je nasypese rovnou do mladiny, tak polovinu z nich zabijes alespon tak se pise v odborne literature. Pivo samozrejme vznikne i tak, ale trochu jine...
Vyhledávání