Komentáře
článku: Dýňové pivo
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
zdravim,
tak starter so susenych kvasnic si spravime furt naslednym postupom, najskor rehydracia cca 30 minut a potom pridanie dvoch troch lyzic rozpustenej maltozy, pripadne schladenej mladiny, premiesanie a po cca 30 minutach kvasnice "jedou" a nemam pocit zeby sme ich pozabijali :-) a recept na pumpkin ale sa mi paci, nieco podobne je v seriali "brewmasters" koketujem s myslienkou jeho pripravy
maroche Kladzivar
tak starter so susenych kvasnic si spravime furt naslednym postupom, najskor rehydracia cca 30 minut a potom pridanie dvoch troch lyzic rozpustenej maltozy, pripadne schladenej mladiny, premiesanie a po cca 30 minutach kvasnice "jedou" a nemam pocit zeby sme ich pozabijali :-) a recept na pumpkin ale sa mi paci, nieco podobne je v seriali "brewmasters" koketujem s myslienkou jeho pripravy
maroche Kladzivar
Vyhledávání
jde o to, nepreskocit tu rehydrataci. kdyz je nasypese rovnou do mladiny, tak polovinu z nich zabijes alespon tak se pise v odborne literature. Pivo samozrejme vznikne i tak, ale trochu jine...