úvod
homepage

Komentáře

článku: Polské pivní postřehy 2007 - 2.část ( pivní „mišmaš“ z návštěvy Lodže )

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

škoda slov, (Martin Jarošek, 15.02.2007 07:37) celé vlákno | reagovat
Myslím, že další diskuze o současném Prazdroji jsou pouhým plýtváním naší pivařské energie. Management všech českých filiálek SAB Miller vystupuje v pozici komerčně úspěšných bussinessmanů, nemá úctu k tradicím, používá nečestných obchodních praktik a veřejnosti lže. Vaření Plzně v Polsku mne již vůbec nepřekvapuje, naopak čekám jeho výrobu v dohledné době na Ukrajině a v Kyrgistánu.
Na dokumentovaný komentář Bohuslava Hrabala z roku 1994,že Prazdroj (už tehdy) je "mrtvé pivo, se kterým už i ten nejzručnější výčepní nemůže nic udělat "by jistě mluvčí oné továrny namítl, že známý spis
ovatel neměl k dispozici moderně vybavenou laboratoř, neboť pouze za pomocí tohoto zařízení lze uhlídat dlouholetou kvalitu piva.

Podporujme malovýrobce!!!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání