úvod
homepage

Komentáře

článku: Kostelecké mlsání

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Dovětek II, (Petr Měrka, 22.03.2011 23:56) celé vlákno | reagovat
Veřejně bych chtěl ještě poděkovat několika lidem, kteří značnou měrou přispěli ke zdárnému průběhu akce.
Především ing. Vavříkovi a pánům Martincovi a Přinosilovi za za zajímavé přednášky a dále všem přátelům, kteří dodali své tekuté výtvory v sudové formě pro svlažení žíznivých hrdel.
Na čepu bylo možno ochutnat naprosto lahůdková piva typu Weizen od Dalibora Hanzela a Jirky Michaloviče a neméně skvělé světlé i polotmavé ležáky a speciály pánů Ivo Hrdličky, Aleše Přinosila, Vlasty Martince a bratří Salabů. Výčet točených piv doplnily příspěvky Spolkového pivovaru Zlínský švec a Hostinského pivovaru Moritz a tři druhy piva z mojí vlastní produkce.

Jedinou kaňkou na celé akci byla účast bohužel nepoznaného hajzlíka, který asi potřeboval část soudků, ze kterých se čepovaly výše zmíněná piva víc než jejich majitelé. Během akce se vypařil jedem 15l soudek dodaný Daliborem Hanzelem a 10l soudek Vlasty Martince. Pokud by někdo zmíněné soudky našel v zápalu boje zapomenuté v batůžku, stačí je zaslat na adresu obecního úřadu v Kostelci u Holešova, budou vědět wo co go. Jinak doufám že v nich každé pivo zkysne nejpozději do rána.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání