úvod
homepage

Komentáře

článku: Kostelecké mlsání

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

KCH 2011, (Luděk, 22.03.2011 11:57) celé vlákno | reagovat
Ano, vzorků bylo příliš a další nejmenovaný člen degustační komise byl ve zpátečním autobusu do Přerova z té přemíry bledej jako křída, až mi ho bylo líto. Interně jsme se včera s Petrem Měrkou (snad to můžu prozradit) dohodli, že příští rok bude každý moci do soutěže dodat jen 1-2 vzorečky, spíše 1 než 2. 60 decek a 6 třetinek, hezký to bylo, cestou ve vlaku zpět ještě decentně Kohibier Lager a Ale. Pane Petře Měrko a parto ze sdružení Kosteláň, ještě jednou díky!
Re: KCH 2011, (maxik, 23.03.2011 20:10) celé vlákno | reagovat
Akce super, chtěl bych poděkovat všem pořadatelům. Také se přikláním k omezení vzorků na hlavu. Dle mého názoru by bohatě stačil jeden na jednoho domovarníka. Letos pro spoustu vzorků nebyl ani čas na družbu což je škoda.
Re: Re: KCH 2011, (DoubleP, 23.03.2011 20:18) celé vlákno | reagovat
Tak já už teda nebudu tolik vařit, příště pouze jeden Šušťur soutěžní a světlá 12° nebo 13° na pípě:-)

LAPKOVÉ a LOTŘI styďte se!!!
Re: Re: Re: KCH 2011, (Libor, 24.03.2011 17:26) celé vlákno | reagovat
Len var, var... túto bohumilú činnosť je treba rozvíjať - len Ťa peťo vyvalí keď donesieš 7 vzoriek :-)
ale ja sa nenahnevám - rád koštnem
Re: Re: Re: Re: KCH 2011, (Libor, 24.03.2011 17:27) celé vlákno | reagovat
správne - "Peťo" - týmto sa ospravedlňujem za chybu v mene...
Dovětek II, (Petr Měrka, 22.03.2011 23:56) celé vlákno | reagovat
Veřejně bych chtěl ještě poděkovat několika lidem, kteří značnou měrou přispěli ke zdárnému průběhu akce.
Především ing. Vavříkovi a pánům Martincovi a Přinosilovi za za zajímavé přednášky a dále všem přátelům, kteří dodali své tekuté výtvory v sudové formě pro svlažení žíznivých hrdel.
Na čepu bylo možno ochutnat naprosto lahůdková piva typu Weizen od Dalibora Hanzela a Jirky Michaloviče a neméně skvělé světlé i polotmavé ležáky a speciály pánů Ivo Hrdličky, Aleše Přinosila, Vlasty Martince a bratří Salabů. Výčet točených piv doplnily příspěvky Spolkového pivovaru Zlínský švec a Hostinského pivovaru Moritz a tři druhy piva z mojí vlastní produkce.

Jedinou kaňkou na celé akci byla účast bohužel nepoznaného hajzlíka, který asi potřeboval část soudků, ze kterých se čepovaly výše zmíněná piva víc než jejich majitelé. Během akce se vypařil jedem 15l soudek dodaný Daliborem Hanzelem a 10l soudek Vlasty Martince. Pokud by někdo zmíněné soudky našel v zápalu boje zapomenuté v batůžku, stačí je zaslat na adresu obecního úřadu v Kostelci u Holešova, budou vědět wo co go. Jinak doufám že v nich každé pivo zkysne nejpozději do rána.
Re: Dovětek II, (Jan z Krnova, 23.03.2011 16:52) celé vlákno | reagovat
Tak tak, takové věci se nedělaj, připojuji se k poděkování jak uvedených přednášejících tak i Petrovi a jeho spoluorganizátorům. Jen se chci lehce omluvit za šotka v albu fotografií album je bohužel špatně nadepsáno (chybí h), ale pokuď opravím tak přestane fungovat odkaz.

P.S.: "Uzmuteli" soudků přeji příjemně strávené chvíle na WC
Dovětek pořadatele, (Petr Měrka, 22.03.2011 23:35) celé vlákno | reagovat
Zdravím všechny účastníky našeho setkání a dodatečně se omlouvám že nebylo dost času na to abych se všemi aspoň chvilku pokecal. Vzhledem k počtu účastníků a dodaných vzorků, to nebylo fyzicky možné.
Děkuju tímto Martinovi i dalším členům naší "degustační komise" za statečnost, se kterou čelili té záplavě vzorků.
Zároveň se omlouvám účastníkům, kteří poctivě vyplňovali svůj degustační lístek, ale kvůli časové tísni jsem musel cenu podle hlasování účastníků zrušit.
Na těch lístcích, které jsem zkoumal, se vesměs objevovaly čísla vzorků dodaných Ivo Hrdličkou, Raphaelem Lambois, či bratry Alexiou.
Zároveň bych rád uvedl, že KCH nikdy nebyl a nebude o nějaké degustační soutěži. Udělení cen na prvním ročníku byl okamžitý nápad vnímaný jako překvapení pro účastníky, vždycky to u nás bude o setkávání amatérských sládků a společné diskusi na téma společného koníčku. A aby nám na společnou debatu zbylo více času, bude příští ročník ve znamení několika změn, mimo jiné i omezení počtu vzorků na osobu.

válečná kořist, (DoubleP, 22.03.2011 13:40) celé vlákno | reagovat
... sám se z něho opije. Nebo ožere:-)
válečná kořist, (DoubleP, 22.03.2011 12:19) celé vlákno | reagovat
Martine, tím kolegou, se kterým jsi dorážel ukořistěné zbytky vzorků ve vlaku jsi myslel mě? :-)
Re: válečná kořist, (Luděk, 22.03.2011 12:57) celé vlákno | reagovat
Ahááá, došlo na naplnění páně Jaroškovy říkačky "Kdo jinému pivo pije, sám se z něho opije?" :-)
Vyhledávání