úvod
homepage

Komentáře

článku: Revoluce v Poličce

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Poličku mám rád, (martin Jarošek, 05.12.2010 19:55) celé vlákno | reagovat
Poličku mám rád a mám radost, že ji už čepují i v Ostravě. 13°se budu snažit ochutnat dle možností. Ani mi nevadí, že tradiční pivovar prozatím nevyrábí ale, mild,rye,IPA, ESB, tumba či chibuku. Važme si české tradice, je jí méně než příslovečného šafránu.
Re: Poličku mám rád, (Břeťa, 06.12.2010 06:56) celé vlákno | reagovat
Taky si myslím, že je dobře, že někdo ještě je schpoen vařit a nechat ležet český světlý ležák.Tímto je "Polička" opravdu "speciál".Trochu jsem ten článek nepochopil, jedině ,že jde o něco osobního...
Re: Re: Poličku mám rád, (Jiří Kaňa, 06.12.2010 11:17) celé vlákno | reagovat
Proč osobního? Jen jsem vyjádřil potěšení z faktu, že v mé oblíbené Poličce se po letech striktního odmítání novot odhodlali k obohacení sortimentu.
Re: Re: Re: Poličku mám rád, (Břeťa, 06.12.2010 11:33) celé vlákno | reagovat
Promiň,ale můžeš mi vyjasnit účel této věty,zcela neosobní zbůsobující potěšení....Jenže co se letos nestalo: Karel Witz nejspíš odcestoval na pár měsíců někam hodně daleko (tipoval bych to na Severní Koreu) a když se vrátil, ve sklepě už mu zrál vetřelec.
Re: Re: Re: Re: Poličku mám rád, (Jiří Kaňa, 06.12.2010 11:52) celé vlákno | reagovat
Nadsázka. Pokus o vysvětlení si toho, že se to (soeciály) pořád odmítalo a teď to tu najednou máme. Pan Witz je jmenován, neboť jeho odmítání specialit bylo slyšet především. Severní Korea byla zvolena proto, že je dostatečně izolovaná.
Možná to ale nevyznělo dost absurdně, aby bylo zřejmé, že to nemůžu myslet vážně a že je mi pochopitelně jasné, že se nový produkt zrodil standardní cestou.
Vyhledávání