Komentáře
článku: Revoluce v Poličce
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Poličku mám rád a mám radost, že ji už čepují i v Ostravě. 13°se budu snažit ochutnat dle možností. Ani mi nevadí, že tradiční pivovar prozatím nevyrábí ale, mild,rye,IPA, ESB, tumba či chibuku. Važme si české tradice, je jí méně než příslovečného šafránu.
Taky si myslím, že je dobře, že někdo ještě je schpoen vařit a nechat ležet český světlý ležák.Tímto je "Polička" opravdu "speciál".Trochu jsem ten článek nepochopil, jedině ,že jde o něco osobního...
Proč osobního? Jen jsem vyjádřil potěšení z faktu, že v mé oblíbené Poličce se po letech striktního odmítání novot odhodlali k obohacení sortimentu.
Promiň,ale můžeš mi vyjasnit účel této věty,zcela neosobní zbůsobující potěšení....Jenže co se letos nestalo: Karel Witz nejspíš odcestoval na pár měsíců někam hodně daleko (tipoval bych to na Severní Koreu) a když se vrátil, ve sklepě už mu zrál vetřelec.
Nadsázka. Pokus o vysvětlení si toho, že se to (soeciály) pořád odmítalo a teď to tu najednou máme. Pan Witz je jmenován, neboť jeho odmítání specialit bylo slyšet především. Severní Korea byla zvolena proto, že je dostatečně izolovaná.
Možná to ale nevyznělo dost absurdně, aby bylo zřejmé, že to nemůžu myslet vážně a že je mi pochopitelně jasné, že se nový produkt zrodil standardní cestou.
Možná to ale nevyznělo dost absurdně, aby bylo zřejmé, že to nemůžu myslet vážně a že je mi pochopitelně jasné, že se nový produkt zrodil standardní cestou.
Vyhledávání