Honzo, když čtu Jirkův komentář, tak si říkám, že ses mohl přece jen trochu víc o tom pivu rozepsat. Už jen proto, že ne každý má úplně přesnou představu o tom, co je to ten Eisbock.
Kupříkladu já :-) Když se řekne Eisbock, hlavou mi proběhne jen cosi jako zvyšování hustoty vymražováním a pak vzpomínka na báječný pšeničný Eisbock od Schneidera...
Jak to dělali v tom Chodovaru, jak moc je to použitelné i jinde (třeba ve Varnsdorfu) a šlo by to i jinak než za cenu rozštípání dřevěné bečky (aby to pak kvůli spotřebě materiálu nevyšlo stejně draho jako ledové víno)?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Kupříkladu já :-) Když se řekne Eisbock, hlavou mi proběhne jen cosi jako zvyšování hustoty vymražováním a pak vzpomínka na báječný pšeničný Eisbock od Schneidera...
Jak to dělali v tom Chodovaru, jak moc je to použitelné i jinde (třeba ve Varnsdorfu) a šlo by to i jinak než za cenu rozštípání dřevěné bečky (aby to pak kvůli spotřebě materiálu nevyšlo stejně draho jako ledové víno)?