úvod
homepage

Komentáře

článku: Nefiltrované pivo není žádný kvasničák, ale kurňa kdo jej vaří?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

chyby na sudových etiketách, (hroch, 04.11.2010 23:48) celé vlákno | reagovat
Takové chyby na etiketách jsou u "speciálů" = občasných piv naproto standartem. Takové Svijany svého kvasničáka prodávali snad pět let s podobnou etiketou. Jediná informace, která tam přibyla postupně byl obsah alkoholu, a ten nám povážlivě roste. Při ochutnávkách různých zajímavostí ale i relativně normálních výrobků pivovarů se s tím nedostatečném značením setkávám velmi často. U těch piv, které dělají pro pivovar procentuelně výroby pod pět procent, jsou ty etikety vždy na vážkách- jen tak dvacet procent v pohodě, čtyřicet procent má přelepku lahvovou etiketou (tam nesedí objem balení), dvacet procent nějakou etiketu dopsanou a dvacet procent jen psaný nápis viz Weizen u Primátora točeného do Svijansky označených sudů s nesvijanským narážením bajonet cca do 8/2010. Je to bordel.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání