Navštívil jsem tenhle podnik včera, kdy to tam hučelo jak v úle. Byla to otvírací akce, takže je to pochopitelné, ale jak to bude vypadat dál, o to mám trochu obavu. Výběr piv úžasný, všechna, která jsem okusil, velmi dobrá, ale hospoda je to hodně malá na to, aby se tam udrželo trvale 30 naražených piv:-( Obávám se, že to bude neudržitelné, že možná polovina značek bude mít příliš malou výtoč na to, aby se nekazila. Systém rotujících piv, jaký mají například v Pivovarském klubu v Křižíkově, je nepochybně schůdnější a ekonomicky udržitelný.
Fandím jakémukoli projektu, který dává prostor menším pivovarům, ale bojím se, že tohle v této podobě dlouho nevydrží. Rád bych se mýlil...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Fandím jakémukoli projektu, který dává prostor menším pivovarům, ale bojím se, že tohle v této podobě dlouho nevydrží. Rád bych se mýlil...