úvod
homepage

Komentáře

článku: Rauchbier je tu!

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

opět dotaz, (Lukáš "Elf" Provazník, 14.04.2010 23:15) celé vlákno | reagovat
Tak já si teda rejpnu omluva neomluva. Krumlovinu bych docela chápal, prostě některá piva mají svůj vlastní a dosti specifický charakter. Zrovna včera se mi nechtělo dlouze okecávat světlého Hastrmana, tak jsem si poznamenal "typická vorlovina", takže budu i do budoucna vědět, že piva bylo vydatně chmelené.
Ale tu s mazlivou malvazovostí mi to nějak nejde do hlavy. Malvaz je silné pivo, nebo víno a navíc sladké. Z toho by vyplývalo, že krumlovský rauch je v chuti silný a sladký, nebo silně sladký, ale to se mi u rauchu moc nezdá. Takže jak je to?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání