úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo v kraji ekologického zločinu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pane Jarošek,, (zdenek, 29.03.2010 08:15) celé vlákno | reagovat
i když si myslím,že jste ochutnal více druhů piv než kdokoliv "tady", tak to jste přehnal.Jedná se přeci o malý pivovar. Proto je nutno psát asi takto- SKVĚLÉ, VÝBORNÉ, LÉČIVÉ.Jestli Vám něco nesedlo, příště si to nechte radši pro sebe, nebo Vás ukamenujou.
Re: Pane Jarošek,, (Lukáš "Elf" Provazník, 29.03.2010 11:06) celé vlákno | reagovat
Zdenku co to melete? Tady přeci nejde o to, jaké pivo je hodnoceno, ale jakým způsobem, resp. jaký je použit popis při senzorické analýze. "Mramorová plnost" a "přírodní prvoplánové doznívání"? Pod tím si toho fakt nejde moc představit. Každopádně neplatí, že čím větší počet vypitých piv, tím větší přehled a schopnost je popisovat. To už je lepší napsat pivo mě chutnalo/nechutnalo, než plácat...
Re: Pane Jarošek,, (Martin Jarošek, 29.03.2010 14:56) celé vlákno | reagovat
Hořké, studené, světlé, případně tmavé. Už je to jasné? Někde jsem navíc četl, že zastáncem konstruktivní kritiky byl i gruzínský zlosyn J.V.Stalin.
Re: Re: Pane Jarošek,, (Lukáš "Elf" Provazník, 30.03.2010 09:18) celé vlákno | reagovat
A protože byl zastáncem konstruktivní kritiky J. V. Stalin, tak konstruktivní kritika je špatná, že? To má v sobě asi tolik logiky jako mramorová plnost...
Re: Re: Re: Pane Jarošek,, (Martin Jarošek, 01.04.2010 12:21) celé vlákno | reagovat
Nepředpokládal jsem, že svou poznámkou o prvoplánovosti, mramoru a hadru mohu někoho iritovat. Internet je prozatím naštěstí prostorem pro šíření svobodného názoru. Potenciálním aspirantům na funkci cenzora bych spíše doporučil stránky dětské pornografie či domácí výroby výbušnin než články o všeobecně prospěšném pivu.Proč kdysi V. Vančura napsal:"Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným.." když mohl jednoduše konstatovat, že to léto stojí za hovno? O Stalinovi víme rovněž své. Otázkou zůstává, která kritika je konstruktivní a která si na to jen hraje.
Vyhledávání