úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo v kraji ekologického zločinu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Re: Re: dotaz, (Lukáš "Elf" Provazník, 02.04.2010 11:45) celé vlákno | reagovat
A je to opět tady, máme tu svobodu a žijeme v demokratickém systému... To samozřejmě ano a buďme za to rádi. To ovšem neznamená, že každý kdo něco plácne, zvlášť když je to takový nic neříkající canc, jaký jste tu publikoval, má automaticky pravdu.
Každopádně si nehraju na strážce internetu a už vůbec ne na spasitele literatury (to jste proboha vyčet kde?), mé výpady nejsou žlučovité, ale spíše ironické a sarkastické. Tohle podsouvání mi, že já jsem vlastně ten špatný, když si dovolím upozornit, že v článku něco nedává smysl, je trochu mimo. A i když jste mi neublížil a možná jste jinak fajn chlap, tak snad i přes to můžu kritizovat pokud se mi něco nelíbí. Stejně jako vy si můžete napsat cokoliv (otázku relevance napsaného nechme teď stranou), já můžu na cokoliv reagovat ať už kladně, nebo záporně.
Na závěr k tomu vyhrožování, že budete reagovat vy, tady jsou odkazy na mé dva články z loňského roku. Na něco nového byste také mohl ještě pár týdnů čekat. Již teď se těším na vaše reakce.

http://www.pivnidenik.cz/clanek/3917-Bavorsky-Weizenbier/index.htm

http://www.pivnidenik.cz/clanek/3986-Za-architekturou-a-pivy-do-Olomouce-a-Prerova/index.htm

P.S.: Řecnickou otázku o konstruktivní kritice nechávám stranou. Stejně tak už se nehodlám vyjadřovat k Stalinovi, protože zmínka o něm je zcela mimo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání