Komentáře
článku: Se džbánkem na „Poddžbánské“
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Nemohu nereagovat. To že autora článku naše pivo nijak neoslovilo, komentovat nebudu. Vyrábíme české pivo, takže v něm žádné příchutě nehledejte (na třešně ani borůvky chodit nebudu). Kombinace tří piv s polévkou se mi zdá životu nebezpečná, ale je to věc každého. Mě by to asi nenafouklo, ale rovnou roztrhlo pr....l. A dále nebylo nic jednoduššího, než se zeptat obsluhy, čím je pivo ze sklepa tlačené. Odpověď by zněla: kompresorem. Já nehodlám před použitím (požitím) třást s tankem nebo s KEG sudem abych z něj dostal CO2. Howg. Sládek Poddžbánského pivovaru
Počin vařit české pivo chválím, stejně jako vznik dalšího minipivovaru na naší rozšiřující se pivní mapě. Jsem jeden z posledních kdo by očekával v českém pivu ovocnou či jinou prznící příchuť (osobně nemusím ani dnes populární medové). Proti poddžbánskému nic nemám, pravdou ovšem zůstává, že onoho dne jsem si po Mutějovicích (nikoliv Mutěnicích), Bakáláři a Žatci skutečně pochutnal až na Starokladenském U Kozlíků. Obsluhujícího personálu jsem se trochu na pivo ptal, avšak žádné bližší informace jsem neobdržel(prý je to 12°). I jak se dostat z Mutějovic ven mi musela poradit místní pošťačka.
K tomu mám jednoduché vysvětlení, protože ani já bych Vám neporadil kudy na nádraží jelikož nejsem místní. No a za pípou stála moje dcera a zeťák... Také ústečáci.
Vyhledávání