úvod
homepage

Komentáře

článku: Se džbánkem na „Poddžbánské“

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Mutějovice, (jilous, 26.03.2010 15:42) celé vlákno | reagovat
Vlakem je to nejlepší na zastávku Mutějovice, ta je hned u obce, leží na trati Praha - Lužná - Chomutov a staví tu spěšné vlaky každé 2 hodiny. Ale pozor o víkendech bývá v pivovaru beznadějně obsazeno, zejména večer. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část.
Pivko mají dobré, silné. Proto bych ho raději kombinoval se zdejší dobrou kuchyní, než jen s polivkou. Pro skupiny je připraven salonek v patře asi pro 40 lidí a je luxusněji zařízen. Na léto tu připravují venkovní posezení s vlastní pípou.. :-)
Mutějovice, (Pavel R., 14.06.2010 14:30) celé vlákno | reagovat
Mohu s potěšením oznámit, že venkovní posezení na terase je již čtrnáct dní v provozu. Má vlastní pípu a každý pátek a sobotu je možnost si zatancovat při poslechu živé hudby.
Se džbánkem na "Poddžbánské", (Pavel R., 28.03.2010 22:48) celé vlákno | reagovat
Nemohu nereagovat. To že autora článku naše pivo nijak neoslovilo, komentovat nebudu. Vyrábíme české pivo, takže v něm žádné příchutě nehledejte (na třešně ani borůvky chodit nebudu). Kombinace tří piv s polévkou se mi zdá životu nebezpečná, ale je to věc každého. Mě by to asi nenafouklo, ale rovnou roztrhlo pr....l. A dále nebylo nic jednoduššího, než se zeptat obsluhy, čím je pivo ze sklepa tlačené. Odpověď by zněla: kompresorem. Já nehodlám před použitím (požitím) třást s tankem nebo s KEG sudem abych z něj dostal CO2. Howg. Sládek Poddžbánského pivovaru
Re: Se džbánkem na "Poddžbánské", (Martin Jarošek, 29.03.2010 14:43) celé vlákno | reagovat
Počin vařit české pivo chválím, stejně jako vznik dalšího minipivovaru na naší rozšiřující se pivní mapě. Jsem jeden z posledních kdo by očekával v českém pivu ovocnou či jinou prznící příchuť (osobně nemusím ani dnes populární medové). Proti poddžbánskému nic nemám, pravdou ovšem zůstává, že onoho dne jsem si po Mutějovicích (nikoliv Mutěnicích), Bakáláři a Žatci skutečně pochutnal až na Starokladenském U Kozlíků. Obsluhujícího personálu jsem se trochu na pivo ptal, avšak žádné bližší informace jsem neobdržel(prý je to 12°). I jak se dostat z Mutějovic ven mi musela poradit místní pošťačka.
Re: Re: Se džbánkem na "Poddžbánské", (Pavel R., 14.04.2010 14:12) celé vlákno | reagovat
K tomu mám jednoduché vysvětlení, protože ani já bych Vám neporadil kudy na nádraží jelikož nejsem místní. No a za pípou stála moje dcera a zeťák... Také ústečáci.
Mutějovice vs Mutěnice, (Chody - PI, 22.03.2010 09:48) celé vlákno | reagovat
To musela ta tři piva autora pěkně potrápit, když v článku míchá názvem obce sem a tam...
Re: Mutějovice vs Mutěnice, (Sekal, 26.03.2010 10:52) celé vlákno | reagovat
Asi byl předtím na koštu vína..
Re: Mutějovice vs Mutěnice, (Martin Jarošek, 26.03.2010 22:10) celé vlákno | reagovat
Nevím jak koho, ale mne pouhá piva (není-li v nich moc CO2) příliš nepotrápí. Mutěnice leží na Moravě a má jmenovecká firma Jarošek tam má palírnu.Asociace pracují a tak kéž by byl člověk neomylný.
Re: Re: Mutějovice vs Mutěnice, (Chody - PI, 30.03.2010 12:53) celé vlákno | reagovat
Já to chápu, že se člověk přepíše. No myslel jsem, že tou mou poznámkou někomu napovím, leč přecenil jsem to :)
Vyhledávání