Komentáře
článku: Se džbánkem na „Poddžbánské“
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Mohu s potěšením oznámit, že venkovní posezení na terase je již čtrnáct dní v provozu. Má vlastní pípu a každý pátek a sobotu je možnost si zatancovat při poslechu živé hudby.
K tomu mám jednoduché vysvětlení, protože ani já bych Vám neporadil kudy na nádraží jelikož nejsem místní. No a za pípou stála moje dcera a zeťák... Také ústečáci.
Já to chápu, že se člověk přepíše. No myslel jsem, že tou mou poznámkou někomu napovím, leč přecenil jsem to :)
Počin vařit české pivo chválím, stejně jako vznik dalšího minipivovaru na naší rozšiřující se pivní mapě. Jsem jeden z posledních kdo by očekával v českém pivu ovocnou či jinou prznící příchuť (osobně nemusím ani dnes populární medové). Proti poddžbánskému nic nemám, pravdou ovšem zůstává, že onoho dne jsem si po Mutějovicích (nikoliv Mutěnicích), Bakáláři a Žatci skutečně pochutnal až na Starokladenském U Kozlíků. Obsluhujícího personálu jsem se trochu na pivo ptal, avšak žádné bližší informace jsem neobdržel(prý je to 12°). I jak se dostat z Mutějovic ven mi musela poradit místní pošťačka.
Nemohu nereagovat. To že autora článku naše pivo nijak neoslovilo, komentovat nebudu. Vyrábíme české pivo, takže v něm žádné příchutě nehledejte (na třešně ani borůvky chodit nebudu). Kombinace tří piv s polévkou se mi zdá životu nebezpečná, ale je to věc každého. Mě by to asi nenafouklo, ale rovnou roztrhlo pr....l. A dále nebylo nic jednoduššího, než se zeptat obsluhy, čím je pivo ze sklepa tlačené. Odpověď by zněla: kompresorem. Já nehodlám před použitím (požitím) třást s tankem nebo s KEG sudem abych z něj dostal CO2. Howg. Sládek Poddžbánského pivovaru
Nevím jak koho, ale mne pouhá piva (není-li v nich moc CO2) příliš nepotrápí. Mutěnice leží na Moravě a má jmenovecká firma Jarošek tam má palírnu.Asociace pracují a tak kéž by byl člověk neomylný.
Vlakem je to nejlepší na zastávku Mutějovice, ta je hned u obce, leží na trati Praha - Lužná - Chomutov a staví tu spěšné vlaky každé 2 hodiny. Ale pozor o víkendech bývá v pivovaru beznadějně obsazeno, zejména večer. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část.
Pivko mají dobré, silné. Proto bych ho raději kombinoval se zdejší dobrou kuchyní, než jen s polivkou. Pro skupiny je připraven salonek v patře asi pro 40 lidí a je luxusněji zařízen. Na léto tu připravují venkovní posezení s vlastní pípou.. :-)
Pivko mají dobré, silné. Proto bych ho raději kombinoval se zdejší dobrou kuchyní, než jen s polivkou. Pro skupiny je připraven salonek v patře asi pro 40 lidí a je luxusněji zařízen. Na léto tu připravují venkovní posezení s vlastní pípou.. :-)
Asi byl předtím na koštu vína..
To musela ta tři piva autora pěkně potrápit, když v článku míchá názvem obce sem a tam...
Vyhledávání