Komentáře
článku: 13. Zpráva z cesty za prací JAK JSEM ODPOČÍVAL
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Děkuji za ocenění, kvalita piva je dána nejen použitou strojní technologií a kvalitou vstupních surovin, je to hlavně o řemesle a přístupu sládka. Jen kdyby takových zakázek bylo víc, ona se ta krize už projevuje i na dálném východě a to je pro nás krajánky hrob.
Vyhledávání
byl jsem v Russkom baroku a musím pochválit Vás i Vašeho kolegu pane Petereku. Světlá 12 i světlá 10 mě velmi příjemně překvapili velice čistou chutí, která není u minipivovarů běžná. U obou piv jsem neshledal závad. Chutnala výborně. K tomu kachnička s knedlíky, jak od maminky, tedy od pana Peterky. Škoda jen, že mi skoro všechny knedlíky snědli ruští kolegové, kterým jsem dělal exkursi českou gastronomií - na Sachalinu. Gratuluji. Děláte čest řemeslu, odvádíte dobrou práci. Dej Bůh štěstí.