úvod
homepage

Komentáře

článku: 13. Zpráva z cesty za prací JAK JSEM ODPOČÍVAL

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

degustace na místě, (jindrich chejn, 13.03.2010 01:46) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Reska,
byl jsem v Russkom baroku a musím pochválit Vás i Vašeho kolegu pane Petereku. Světlá 12 i světlá 10 mě velmi příjemně překvapili velice čistou chutí, která není u minipivovarů běžná. U obou piv jsem neshledal závad. Chutnala výborně. K tomu kachnička s knedlíky, jak od maminky, tedy od pana Peterky. Škoda jen, že mi skoro všechny knedlíky snědli ruští kolegové, kterým jsem dělal exkursi českou gastronomií - na Sachalinu. Gratuluji. Děláte čest řemeslu, odvádíte dobrou práci. Dej Bůh štěstí.
sachalin, (zdenek.reska, 13.03.2010 14:01) celé vlákno | reagovat
Děkuji za ocenění, kvalita piva je dána nejen použitou strojní technologií a kvalitou vstupních surovin, je to hlavně o řemesle a přístupu sládka. Jen kdyby takových zakázek bylo víc, ona se ta krize už projevuje i na dálném východě a to je pro nás krajánky hrob.
Kde mohu najít Váš pivovar?, (jindřich chejn, 28.02.2010 15:36) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Rezka, tak jsem na Sachalinu. Rád bych se mrknul do Vašeho pivovaru. Můžete mi prosím Vás popsat, kde jej najdu? S rybařením mám stejný zážitek. Proti omrzlinám prstů mi fungovalo potírat je sněhem. S Bucharinem mám navlas stejný zážítek jako Vy. Rádoby evropská kuchyně. Pivo průměr. Pokud budete mít cestu, rád Vás na oplátku pozvu já. Už mám navařeno. Zraje mi dvanáctka světlá, třínáctka tmavá a zítra k nim dovařím desítku světlou. Otvírat budeme asi na apríla. S pozdravem Jindřich Chejn
Re: Kde mohu najít Váš pivovar?, (zdenek.reska, 28.02.2010 17:57) celé vlákno | reagovat
Zdravím Vás a jsem rád, že jste v pořádku dorazil "na konec světa", já se podle posledních zpráv zřejmě budu na Sachalinu vyskytovat cca za měsíc, ale to Vaší návštěvě v ničem nevadí. Pivovar je součástí areálu LESNYJ DVOR, což je asi 1 km od obchodního centra CITY MOLL směrem do centra města po pravé straně silnice. Odbočíte doprava a asi po 500 m bude odbočka znovu doprava na úzkou cestu (při trošce pozornosti je tam i zelená směrovka, ale já si jí všimnul až po dvou týdnech pobytu a ještě na upozornění). Ta cesta se stočí do pravého úhlu vlevo a po 200 metrech přijedete k vrátnici areálu. Tam už je třeba nahlásit, že chcete ROMANA BOČKAREVA, což je v současné době sládek.
Je ještě jedna varianta, dle mého názoru možná i schůdnější. Ve firemní restauraci "RUSSKOJE BAROKO" v areálu golfové haly za městem ve směru na KORSAKOV od minulého týdne vaří české specialitky můj souputník a kamarád z cest na východ - Dr. Jiří Peterka. Ten Vám naprosto bez problémů Romana přihraje a ten si Vás může v BAROKU vyzvednout a dovézt Vás až do pivovaru. Jirkovi hned dám mailem zprávu, že se tam můžete objevit, aby Romana informoval. Jaká je v současné době kvalita piva, netuším, protože většina zásob vařených mnou musí být už zkonzumována. Tak alespoň se to díky Vám dozvím. Držím palce, ať to vyjde a zdravím.
Re: Re: Kde mohu najít Váš pivovar?, (jindrich chejn, 02.03.2010 12:53) celé vlákno | reagovat
Děkuji za info, rád se stavím. Já zde budu do počátku dubna. Tak se možná i potkáme.
S pozdravem
Jindřich Chejn
asi tak, (lubr..3, 23.02.2010 15:48) celé vlákno | reagovat
Dřív články supr ted už je to jak říkala Nastěnka.Chvástát se neumím!?
Vyhledávání