úvod
homepage

Komentáře

článku: Homebrewáři se ptají na kvasnice...

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Kvasnice nekvasí, (Martin, 15.04.2012 11:58) celé vlákno | reagovat
Ahoj,včera jsme uvařili pivo,kvasnice jsme měli sušené,krom toho že mi ujela ruka se chmelem a pivo už te´d je dost hořké,kvasnice i po provzdušnění nezačali kvasit,mám je v teplotě kolem 9 stupnů podle návodu.ale bohužel se mi nevytvořila za noc ani malá vrstvička pěny.něco je znatelné na dně nádoby takový mléčný zákal.co dělat když kvasnice nezačali do druhého dne kvasit?...přidat nové?....či dodat maltozu?...mám nechat otevřenou nádobu?pomoc prosím:)Takové práce a pak z toho budu mít hořké pito:D
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání