Komentáře
článku: Předvánoční večer v barvách Heinekenu aneb Plast - slast
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Tak to se zase chrochtači s rudou hvězdou vyznamenali! Slovenského "Březňáka" v PETce si nekoupím v žádném případě a je mi líto, kam směřuje ten opravdový, velkobřezenský. Mám ho stále rád, ale když vidím, kam se řítí moje rovněž oblíbené a díky zločinným vlastníkům méně pitelné Louny... O devastaci Zlatopramene jako značky i pivovaru nemluvě. A pokud jde o Slovensko, prý si ten speciál ti hurbanovští Hlenové nechali uvařit v pivovaru Codecon, Svätý Júr, a to by vysvětlovalo skutečnost, že se to dá s chutí požít...
Ten porter vo Svätom Jure určite varený nebol, pretože ho na trh smerovalo skoro 1000hl... To by im to Jur musel variť viac akro rok dopredu.... :-) A okrem toho by si nemohli dovoliť ten risk, žeby sa náhodou niečo nepodarilo.
Skrátka a dobre - porter bol 100% spravený v Hurbanove a to je potvrdená informácia priamo z pivovaru. Len pre vysvetlenie.
Skrátka a dobre - porter bol 100% spravený v Hurbanove a to je potvrdená informácia priamo z pivovaru. Len pre vysvetlenie.
Tak to ta 19% asi bude zfiltrované standardní pivo z CKT, které jenom neprošlo HGB. Bažant se běžně navařuje na 14,6%,možná už i víc, tak proč to pivo neudělat silnější a proč pak zbytek "nezblendingovat" v HGB na 12%? A co je to 1000 hl pro Heineken Slovakia? 0,5% výstavu?
Plácáte hrozné nesmysly. ZB Porter byl evidentně vařen jako Porter (s tímto úmyslem). Mimochodem se jim povedl. Osobně jsem byl nadmíru spokojen.
mene pitelne louny?louny za to nemuzou,to pivo vari v krusovicich,u nas se pouze staci do sudu,ale i to brzy skonci,takze sbohem louny
Vyhledávání