úvod
homepage

Komentáře

článku: Předvánoční večer v barvách Heinekenu aneb Plast - slast

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Taky bych blil!, (Tchoř, 08.12.2009 00:52) celé vlákno | reagovat
Tak to se zase chrochtači s rudou hvězdou vyznamenali! Slovenského "Březňáka" v PETce si nekoupím v žádném případě a je mi líto, kam směřuje ten opravdový, velkobřezenský. Mám ho stále rád, ale když vidím, kam se řítí moje rovněž oblíbené a díky zločinným vlastníkům méně pitelné Louny... O devastaci Zlatopramene jako značky i pivovaru nemluvě. A pokud jde o Slovensko, prý si ten speciál ti hurbanovští Hlenové nechali uvařit v pivovaru Codecon, Svätý Júr, a to by vysvětlovalo skutečnost, že se to dá s chutí požít...
Re: Taky bych blil!, (Libor, 08.12.2009 08:12) celé vlákno | reagovat
Ten porter vo Svätom Jure určite varený nebol, pretože ho na trh smerovalo skoro 1000hl... To by im to Jur musel variť viac akro rok dopredu.... :-) A okrem toho by si nemohli dovoliť ten risk, žeby sa náhodou niečo nepodarilo.
Skrátka a dobre - porter bol 100% spravený v Hurbanove a to je potvrdená informácia priamo z pivovaru. Len pre vysvetlenie.
19% Porter Bažant Re: Taky bych blil!, (Čmelák, 18.01.2010 15:07) celé vlákno | reagovat
Tak to ta 19% asi bude zfiltrované standardní pivo z CKT, které jenom neprošlo HGB. Bažant se běžně navařuje na 14,6%,možná už i víc, tak proč to pivo neudělat silnější a proč pak zbytek "nezblendingovat" v HGB na 12%? A co je to 1000 hl pro Heineken Slovakia? 0,5% výstavu?
Re: 19% Porter Bažant Re: Taky bych blil!, (Jiri.J, 19.01.2010 17:10) celé vlákno | reagovat
Plácáte hrozné nesmysly. ZB Porter byl evidentně vařen jako Porter (s tímto úmyslem). Mimochodem se jim povedl. Osobně jsem byl nadmíru spokojen.
Re: Taky bych blil!, (terka, 13.12.2009 21:20) celé vlákno | reagovat
mene pitelne louny?louny za to nemuzou,to pivo vari v krusovicich,u nas se pouze staci do sudu,ale i to brzy skonci,takze sbohem louny
Nová etiketa, (Jiří Štěpánek, 15.12.2009 09:49) celé vlákno | reagovat
Kdyby etikety mohly ožít a pohybovat se, tak na PET Březňákovi by to bylo asi tak. Pan Cibich seskakuje z kozlíků a zvrací u zdi, aby vzápětí popadl bič a jal se seřezati dosazený holandský managemet i české poskoky... To by byl pohled na tu výplatu divident!
Zločinci z Heinekenu, (Jiří Štěpánek, 15.12.2009 09:44) celé vlákno | reagovat
Co bych vzkázal panu Cibichovi: "Odpusťte, my za Heineken nemůžeme".
Z Holandska nepochází nikdy nic dobrého....
pseudocibichům z heinekenu, (pumpescu, 12.12.2009 21:20) celé vlákno | reagovat
začněte si také vařit samoi a pokud na to nemáte podmínky, tak ty jejich laskominy nekupujte...
Re: pseudocibichům z heinekenu, (Petr Měrka, 13.12.2009 00:09) celé vlákno | reagovat
na várku o 20-ti litrech má podmínky každý, i v 1+1 v paneláku.
Je to sice neustálý boj s ne úplně ideálníma podmínkama, ale není až takový problém prakticky na koleně uvařit chutnější pivo, než nám cpou naši výrobci chmelených limonád.

Já si třeba jako projev občanského odporu proti produkci našich nápojových chemiček uvařil pod stromeček 16-ti stupňový granát, nakuřovaný ležák 14 a půlku a polotmavou třináctku.

Marketingové oddělení spol. H... i ostatních si může ty svoje dobroty pichnout do špic
Chudák Cibich, (Martin, 09.12.2009 11:35) celé vlákno | reagovat
Velkého Březňáka jsem si taky ze zvědavosti koupil a bylo to naposledy. Radší si koupím lahvového, ten PET byl něco jiného, jen ne Březňák. Takže Heinekene, skvělej tah...
Cibich, Cibich, voni to teda dopracovali..., (Weetek, 08.12.2009 10:17) celé vlákno | reagovat
Představa, že by na stůl ke štědrovečernímu kaprovi patřila ausgerechnet PETka s výčepní desítkou je skutečně výplod hodně chorého marketingového mozku...

Zato ten porter, ten bych si dal líbit. Konečně vánoční speciál, který není jen o pár voltů silnější. Škoda, že se asi u nás (na rozdál od plastového Cibicha) neobjeví.
Chudák pan Cibich, (Roman Holoubek, 08.12.2009 06:09) celé vlákno | reagovat
To si ten pán nezasloužil.

Jinak Ti Jirko děkuji, že ses za nás všechny obětoval a věnoval jsi Heinekenu nějaký ten peníz pod vánoční stromek.
Reinkarnovaný Cibich , (Albi, 07.12.2009 23:29) celé vlákno | reagovat
Heinekenu se zase povedl husarský kousek – reinkarnovat Victora Cibicha a udělat ho garantem kvality výroby Velkého Březňáka. Kdyby se vyhlašovala Blbost roku, tak to je jasný favorit,.. A potom, co Cibicha nalepili i na dvoulitrovou PETKU, ani bych se nedivil, kdyby se ten jeho pohodový, spokojený úsměv změnil v nahořklý škleb. Hlavně v českém a německém pivovarnictví se totiž spokojená tvář (většinou hospodského s kníry) stala tradičním symbolem pro dobré pivo. A tím, obávám se, „slovenský“ či „hurbanovský“ Březňák přestává být. Takže Victore Cibichu - bývávaly časy, kdy se i Březňák dal pít.
Co byste vzkázali panu Cibichovi vy?, (Docent, 07.12.2009 21:52) celé vlákno | reagovat
Se obávám, že to je nepublikovatelné :-). BTW Březňák taky býval mé oblíbené pivo...
Vyhledávání