Komentáře
článku: Předvánoční večer v barvách Heinekenu aneb Plast - slast
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Plácáte hrozné nesmysly. ZB Porter byl evidentně vařen jako Porter (s tímto úmyslem). Mimochodem se jim povedl. Osobně jsem byl nadmíru spokojen.
Tak to ta 19% asi bude zfiltrované standardní pivo z CKT, které jenom neprošlo HGB. Bažant se běžně navařuje na 14,6%,možná už i víc, tak proč to pivo neudělat silnější a proč pak zbytek "nezblendingovat" v HGB na 12%? A co je to 1000 hl pro Heineken Slovakia? 0,5% výstavu?
Kdyby etikety mohly ožít a pohybovat se, tak na PET Březňákovi by to bylo asi tak. Pan Cibich seskakuje z kozlíků a zvrací u zdi, aby vzápětí popadl bič a jal se seřezati dosazený holandský managemet i české poskoky... To by byl pohled na tu výplatu divident!
Co bych vzkázal panu Cibichovi: "Odpusťte, my za Heineken nemůžeme".
Z Holandska nepochází nikdy nic dobrého....
Z Holandska nepochází nikdy nic dobrého....
mene pitelne louny?louny za to nemuzou,to pivo vari v krusovicich,u nas se pouze staci do sudu,ale i to brzy skonci,takze sbohem louny
na várku o 20-ti litrech má podmínky každý, i v 1+1 v paneláku.
Je to sice neustálý boj s ne úplně ideálníma podmínkama, ale není až takový problém prakticky na koleně uvařit chutnější pivo, než nám cpou naši výrobci chmelených limonád.
Já si třeba jako projev občanského odporu proti produkci našich nápojových chemiček uvařil pod stromeček 16-ti stupňový granát, nakuřovaný ležák 14 a půlku a polotmavou třináctku.
Marketingové oddělení spol. H... i ostatních si může ty svoje dobroty pichnout do špic
Je to sice neustálý boj s ne úplně ideálníma podmínkama, ale není až takový problém prakticky na koleně uvařit chutnější pivo, než nám cpou naši výrobci chmelených limonád.
Já si třeba jako projev občanského odporu proti produkci našich nápojových chemiček uvařil pod stromeček 16-ti stupňový granát, nakuřovaný ležák 14 a půlku a polotmavou třináctku.
Marketingové oddělení spol. H... i ostatních si může ty svoje dobroty pichnout do špic
začněte si také vařit samoi a pokud na to nemáte podmínky, tak ty jejich laskominy nekupujte...
Velkého Březňáka jsem si taky ze zvědavosti koupil a bylo to naposledy. Radší si koupím lahvového, ten PET byl něco jiného, jen ne Březňák. Takže Heinekene, skvělej tah...
Představa, že by na stůl ke štědrovečernímu kaprovi patřila ausgerechnet PETka s výčepní desítkou je skutečně výplod hodně chorého marketingového mozku...
Zato ten porter, ten bych si dal líbit. Konečně vánoční speciál, který není jen o pár voltů silnější. Škoda, že se asi u nás (na rozdál od plastového Cibicha) neobjeví.
Zato ten porter, ten bych si dal líbit. Konečně vánoční speciál, který není jen o pár voltů silnější. Škoda, že se asi u nás (na rozdál od plastového Cibicha) neobjeví.
Ten porter vo Svätom Jure určite varený nebol, pretože ho na trh smerovalo skoro 1000hl... To by im to Jur musel variť viac akro rok dopredu.... :-) A okrem toho by si nemohli dovoliť ten risk, žeby sa náhodou niečo nepodarilo.
Skrátka a dobre - porter bol 100% spravený v Hurbanove a to je potvrdená informácia priamo z pivovaru. Len pre vysvetlenie.
Skrátka a dobre - porter bol 100% spravený v Hurbanove a to je potvrdená informácia priamo z pivovaru. Len pre vysvetlenie.
To si ten pán nezasloužil.
Jinak Ti Jirko děkuji, že ses za nás všechny obětoval a věnoval jsi Heinekenu nějaký ten peníz pod vánoční stromek.
Jinak Ti Jirko děkuji, že ses za nás všechny obětoval a věnoval jsi Heinekenu nějaký ten peníz pod vánoční stromek.
Tak to se zase chrochtači s rudou hvězdou vyznamenali! Slovenského "Březňáka" v PETce si nekoupím v žádném případě a je mi líto, kam směřuje ten opravdový, velkobřezenský. Mám ho stále rád, ale když vidím, kam se řítí moje rovněž oblíbené a díky zločinným vlastníkům méně pitelné Louny... O devastaci Zlatopramene jako značky i pivovaru nemluvě. A pokud jde o Slovensko, prý si ten speciál ti hurbanovští Hlenové nechali uvařit v pivovaru Codecon, Svätý Júr, a to by vysvětlovalo skutečnost, že se to dá s chutí požít...
Heinekenu se zase povedl husarský kousek – reinkarnovat Victora Cibicha a udělat ho garantem kvality výroby Velkého Březňáka. Kdyby se vyhlašovala Blbost roku, tak to je jasný favorit,.. A potom, co Cibicha nalepili i na dvoulitrovou PETKU, ani bych se nedivil, kdyby se ten jeho pohodový, spokojený úsměv změnil v nahořklý škleb. Hlavně v českém a německém pivovarnictví se totiž spokojená tvář (většinou hospodského s kníry) stala tradičním symbolem pro dobré pivo. A tím, obávám se, „slovenský“ či „hurbanovský“ Březňák přestává být. Takže Victore Cibichu - bývávaly časy, kdy se i Březňák dal pít.
Se obávám, že to je nepublikovatelné :-). BTW Březňák taky býval mé oblíbené pivo...
Vyhledávání