úvod
homepage

Komentáře

článku: 10. Zpráva z cesty za prací ANEB, JAK JSEM ZMĚNIL TERITORIUM

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

setkani, (jindřich chejn, 09.12.2009 21:54) celé vlákno | reagovat
Dobry den pane Rezka, pojedu v lednu kolem a rad bych se stavil na jedno. Budete tam jeste? Budete tam pres svatky? S pozdravem Jindrich Chejn
sachalin, (zdenek.reska, 10.12.2009 04:43) celé vlákno | reagovat
Dobrý den i Vám, přestože píšu podle Vašeho času po čtvrté hodině ráno. Jsem smluvně vázán pobytem pouze do 21.12. a pak jedu domů na svátky. Mým úkolem bylo rozjet vybudovanou technologii minipivovaru a provozně připravit všechny dohodnuté druhy piv, přičemž personál by se měl přiučit vše podstatné. Můj úkol je víceméně splněn, pivo zraje v tancích a já už pomalu pomýšlím na návrat. Protože vízum mám stále ještě platné, mohl bych v polovině ledna přijet zpět, ovšem bude to záležet na zakončovacích rozhovorech s GŘ firmy. Ale pokud bych tu už nebyl, bude tu můj kolega Roman Bočkarev a ten dostane informaci o Vašem možném příjezdu a pivovar Vám ukáže. Jedná se minipivovar LESNYJ DVOR - pozor, v nákupním centru City Mall právě otevřeli konkurenci, mikropivovar BUCHARIN na 250 litrů, ale to není moje aktivita. Teď jsem se tam byl podívat a ochutnat.
Zdravím do Česka.
Re: sachalin, (Jiří Kaňa, 10.12.2009 08:33) celé vlákno | reagovat
Konkurenční minipivovar Bucharin? Jestli je to podle TOHO Bucharina, tak tam by mi asi nechutnalo...
Re: Re: sachalin, (zdenek.reska, 10.12.2009 09:45) celé vlákno | reagovat
Opravdu nevím, proč někdo zvolil právě toto jméno, či se jedná jen o nějakou náhodu. Pivovar postavil a technologické postupy navrhnul nějaký Rakušan, blížší informace jsem nezískal a nabízeli za ostudně vysoké ceny tři druhy piva - světlé, polotmavé a tmavé, ale o tom v dalších článcích.
Zdravím do Čech.
Vyhledávání