Komentáře
článku: 10. Zpráva z cesty za prací ANEB, JAK JSEM ZMĚNIL TERITORIUM
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Dobry den pane Rezka, pojedu v lednu kolem a rad bych se stavil na jedno. Budete tam jeste? Budete tam pres svatky? S pozdravem Jindrich Chejn
Dobrý den i Vám, přestože píšu podle Vašeho času po čtvrté hodině ráno. Jsem smluvně vázán pobytem pouze do 21.12. a pak jedu domů na svátky. Mým úkolem bylo rozjet vybudovanou technologii minipivovaru a provozně připravit všechny dohodnuté druhy piv, přičemž personál by se měl přiučit vše podstatné. Můj úkol je víceméně splněn, pivo zraje v tancích a já už pomalu pomýšlím na návrat. Protože vízum mám stále ještě platné, mohl bych v polovině ledna přijet zpět, ovšem bude to záležet na zakončovacích rozhovorech s GŘ firmy. Ale pokud bych tu už nebyl, bude tu můj kolega Roman Bočkarev a ten dostane informaci o Vašem možném příjezdu a pivovar Vám ukáže. Jedná se minipivovar LESNYJ DVOR - pozor, v nákupním centru City Mall právě otevřeli konkurenci, mikropivovar BUCHARIN na 250 litrů, ale to není moje aktivita. Teď jsem se tam byl podívat a ochutnat.
Zdravím do Česka.
Zdravím do Česka.
Konkurenční minipivovar Bucharin? Jestli je to podle TOHO Bucharina, tak tam by mi asi nechutnalo...
Opravdu nevím, proč někdo zvolil právě toto jméno, či se jedná jen o nějakou náhodu. Pivovar postavil a technologické postupy navrhnul nějaký Rakušan, blížší informace jsem nezískal a nabízeli za ostudně vysoké ceny tři druhy piva - světlé, polotmavé a tmavé, ale o tom v dalších článcích.
Zdravím do Čech.
Zdravím do Čech.
Vyhledávání