úvod
homepage

Komentáře

článku: 10. Zpráva z cesty za prací ANEB, JAK JSEM ZMĚNIL TERITORIUM

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: Útěk od rozdělané práce?, (zdenek.reska, 03.12.2009 15:19) celé vlákno | reagovat
Vezmu to postupně. Za sládkování J.Kotýnka byl v dalešickém pivovaru leda tak nepořádek, špína a žádná evidence. Týdenní tržby byly mizerné, nestačily ani na pokrytí základních potřeb provozu a každá várka byla sázka do loterie, jak to dopadne. Když jsem po třech letech z Dalešic odcházel, tržby byly téměř čtyřnásobné a kapacita pivovaru vytížená k horní hranici možností. Mě se nestalo, že by se musely úředně likvidovat zásoby nepoužitelného piva ze sklepa, naopak, po dalešickém pivu byla neuvěřitelná poptávka a to nejen v Brně. To, že Vám toto pivo nechutnalo, zřejmě pramení z jiných pohnutek, než chuťových, že?
A teď ke Klášteru. Píšete, že za poslední dva roky je lahvové pivo neustále zkažené. Já jsem pobyl v pivovaru toliko od ledna do října 2009 a nezaznamenal jsem žádnou reklamaci na lahvové pivo a to z tuzemského trhu, či z exportu. Netvrdím, že pivo, které není pasterováno, se někdy nemůže zkazit, ale musel bych o tom mít nějaký reklamační protokol. A ten bohužel (bohudík) žádný nebyl. Ono to bezvládné sezení na zadku, jak je zde tvrzeno, je jen slepý pohled zvenčí, který nevidí, co se všechno dělá a dělat musí, aby si jakýkoliv pivovar uchoval svůj tržní rajon. A není to jen záležitost výroby, tedy kvality.
A nakonec poznámka k Mostu. Je vidět pánové, jak zkreslené informace máte. Když se v roce 1988 zavíral Most, byl jsem již čtyři roky zaměstnán u zahraniční firmy, protože jsem tušil, kam bude politika majitele Mostu směřovat a tudíž nemám s tímto vůbec nic společného, to se laskavě obraťte na tehdejšího majitele.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání