Útěk od rozdělané práce?,
(Marek Kamlar, 02.12.2009 18:55)
celé vlákno | reagovat
Pane Resko, když už je teď všem jasné - tedy nejen čtenářům SP, ale i Pivního.infa - kdo se skrývá za přezdívkou Terezka, tak toho využiju a zeptám se:
Když už jste takový odborník přes pivo, jak jste ve všech těch komentářích pod Offline rozhovorem s panem Tolarem na PI psal, tak proč jste neudělal něco s úpadkem lahvového Kláštera v dobách vašeho úřadování v tamním pivovaru (z článku jsem pochopil, že už tam nepracujete, tak proto píšu v minulém čase)? V posledních dvou letech jsem ho několikrát zkusil (jak Kláštera zakoupeného v hypermarketech, tak v malých nápojkách) a vždy byl zkažený. Copak je normální, aby bylo takové pivo nabízeno konzumentům? Copak byste to nedokázali nějak vyřešit? V Poličce, kde mají podobný problém, aspoň nesedí na zadku a něco s tím dělají - výměna piva v nápojkách každé dva týdny, nový dodavatel inertních plynů apod. - ale v případě Kláštera žádnou snahu nevidím, takže se ptám: Proč to? Chcete snad segment lahvového úplně zrušit nebo co za tím stojí? Proč je vaše točené tak dobré a lahvové tak špatné? Můžete nám to všem nějak vysvětlit?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Když už jste takový odborník přes pivo, jak jste ve všech těch komentářích pod Offline rozhovorem s panem Tolarem na PI psal, tak proč jste neudělal něco s úpadkem lahvového Kláštera v dobách vašeho úřadování v tamním pivovaru (z článku jsem pochopil, že už tam nepracujete, tak proto píšu v minulém čase)? V posledních dvou letech jsem ho několikrát zkusil (jak Kláštera zakoupeného v hypermarketech, tak v malých nápojkách) a vždy byl zkažený. Copak je normální, aby bylo takové pivo nabízeno konzumentům? Copak byste to nedokázali nějak vyřešit? V Poličce, kde mají podobný problém, aspoň nesedí na zadku a něco s tím dělají - výměna piva v nápojkách každé dva týdny, nový dodavatel inertních plynů apod. - ale v případě Kláštera žádnou snahu nevidím, takže se ptám: Proč to? Chcete snad segment lahvového úplně zrušit nebo co za tím stojí? Proč je vaše točené tak dobré a lahvové tak špatné? Můžete nám to všem nějak vysvětlit?