úvod
homepage

Komentáře

článku: 10. Zpráva z cesty za prací ANEB, JAK JSEM ZMĚNIL TERITORIUM

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Útěk od rozdělané práce?, (Marek Kamlar, 02.12.2009 18:55) celé vlákno | reagovat
Pane Resko, když už je teď všem jasné - tedy nejen čtenářům SP, ale i Pivního.infa - kdo se skrývá za přezdívkou Terezka, tak toho využiju a zeptám se:

Když už jste takový odborník přes pivo, jak jste ve všech těch komentářích pod Offline rozhovorem s panem Tolarem na PI psal, tak proč jste neudělal něco s úpadkem lahvového Kláštera v dobách vašeho úřadování v tamním pivovaru (z článku jsem pochopil, že už tam nepracujete, tak proto píšu v minulém čase)? V posledních dvou letech jsem ho několikrát zkusil (jak Kláštera zakoupeného v hypermarketech, tak v malých nápojkách) a vždy byl zkažený. Copak je normální, aby bylo takové pivo nabízeno konzumentům? Copak byste to nedokázali nějak vyřešit? V Poličce, kde mají podobný problém, aspoň nesedí na zadku a něco s tím dělají - výměna piva v nápojkách každé dva týdny, nový dodavatel inertních plynů apod. - ale v případě Kláštera žádnou snahu nevidím, takže se ptám: Proč to? Chcete snad segment lahvového úplně zrušit nebo co za tím stojí? Proč je vaše točené tak dobré a lahvové tak špatné? Můžete nám to všem nějak vysvětlit?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání