Degustační soutěže jsem se zúčastnil coby člen poroty, tak se trochu vyjádřím.
Ad Dědek: Pan Frantík nám na závěr řekl kdo byl kdo, takže mohu konstatovat, že Budvar byl jediný ze supervelkých, Prazdroj, Staropramen, Heineken ani PMS v soutěži nebyly.
Ad Hroch: V kategorii neobvyklých piv byla tři nealka, neochucená jsem vyřazoval, tomu švestkovému jsem dal nejhorší možnou nominaci. Jediné, co dle mého stálo za něco, byly ony tři svrchňáky z Náchoda. Ale nezapomeňte, že pak ještě byla laická část a sčítalo se to. Taky mi tam zařazení nealko piv nesedělo.
Nevím, jak ostatní degustátoři, ale nikdo mě ze Svijan ani z jiného pivovaru předtím nekontaktoval, záležitost ohledně lobbyingu je opravdu úsměvná. Rovněž úsměvný je názor, že Svijany musely získat víc ocenění než Primátor - oba pivovary měly shodně po třech vzorcích. Moc nerozumím výrazu "někdy jsou ceny za stálost chuti (bezchuti), za odvahu (přijít z novým výrobkem), za možnost uspořádat degustační soutěž (SPP) atd.". Jsem v nejužším vedení SPP a co mi paměť sahá (jsem v SPP od roku 2004), jsme vlastní degustaci dělali vždy na neutrální půdě, naposledy v salonku hotelu Alton v Praze a vzorky piv nominovaných členskou základnou jsme si vždy kupovali.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ad Dědek: Pan Frantík nám na závěr řekl kdo byl kdo, takže mohu konstatovat, že Budvar byl jediný ze supervelkých, Prazdroj, Staropramen, Heineken ani PMS v soutěži nebyly.
Ad Hroch: V kategorii neobvyklých piv byla tři nealka, neochucená jsem vyřazoval, tomu švestkovému jsem dal nejhorší možnou nominaci. Jediné, co dle mého stálo za něco, byly ony tři svrchňáky z Náchoda. Ale nezapomeňte, že pak ještě byla laická část a sčítalo se to. Taky mi tam zařazení nealko piv nesedělo.
Nevím, jak ostatní degustátoři, ale nikdo mě ze Svijan ani z jiného pivovaru předtím nekontaktoval, záležitost ohledně lobbyingu je opravdu úsměvná. Rovněž úsměvný je názor, že Svijany musely získat víc ocenění než Primátor - oba pivovary měly shodně po třech vzorcích. Moc nerozumím výrazu "někdy jsou ceny za stálost chuti (bezchuti), za odvahu (přijít z novým výrobkem), za možnost uspořádat degustační soutěž (SPP) atd.". Jsem v nejužším vedení SPP a co mi paměť sahá (jsem v SPP od roku 2004), jsme vlastní degustaci dělali vždy na neutrální půdě, naposledy v salonku hotelu Alton v Praze a vzorky piv nominovaných členskou základnou jsme si vždy kupovali.