úvod
homepage

Komentáře

článku: Kvasnice a kvašení

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hallo do Kosic, (Marian - Kreuzer.sk, 12.10.2010 13:02) celé vlákno | reagovat
V Kosiciach teda zacina byt slusna rodina domacich pivovarnikov. :-)

Podla vsetkeho ste postupovali spravne a dnes uz sa chystate na ochutnavku prveho piva :-)). V kazdom pripade netreba sa nechat zmiast chutou a vonou cerstvo vykvaseneho piva. Prve ochutnanie ma zmysel az po 3-4 tyzdnoch, ale odporuca sa - co doporucujem aj ja, vyckat cca 6-7 tyzdnov. Vtedy je pivo dobre dozrete. Vo flasiach sa usadia kvasnice a da sa nalievat bez nich - ciste velmi ierne zakalene. Avsak su ludia, ktorym to chuti a naopak vitaju moznost mat zakalene pivo. Z vlastnej skusenosti su piva vynikajuce po ca roku lezania a zrenia. Je to neporovnatelna chut voci mlademu pivu.
Zdravi
Marian (Kreuzer.sk)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání