úvod
homepage

Komentáře

článku: Relax v podhůří Beskyd – značka budoucnosti

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pivo v pobeskydí a spol., (Petr Kaluža, 26.08.2009 12:07) celé vlákno | reagovat
Jelikož jako třinecký rodák znám Beskydy spíše z druhé strany - samozřejmě té hezčí :-) - hřebene, doplnil bych tento pivně-kulturně-volnočasový příspěvek snad jen o existenci pivních lázní v Bukovci.

Z kozlovického pivovárku mám rozporuplné pocity. Takovýmto projektům velice fandím. Kozlovickou pivovarskou restauraci jsem navštívil na sklonku loňského roku pár dní po otevření. Bylo narváno - zřejmě proto číšník nestíhal, ale spíše se k té práci dostal prvně.

Ale zpět k pivu. Namlsán jsem si objednal jak jejich světlý, tak i tmavý ležák. Ovšem ouha, pivo naprosto bez řízu, pěna padla dřív než pěšák v Normandii, silná oxidačně-diacetylová vůně, chuť nelibá. Celkové zklamání podpořilo domněnku, že se snad jedná jen o "mašinku na peníze" vezoucí se na módní vlně restauračních pivovarů.

Pevně věřím, že kozlovický vařič už své pivo dopiloval k dokonalosti, ale rád bych slyšel zkušenosti dalších čtenářů tohoto webu, které považuji z 99% za kvalitní znalce. Jestliže převáží ty kladné, sedám na kolo, vlak, sedadlo spolujezdce či autobus a rád sám v sobě jméno kozlovického pivovárku očistím a natřu zlat(av)ou barvou!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání