úvod
homepage

Komentáře

článku: Kolik piv na pípě vás uspokojí?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Měl bych obavy o kvalitu, (Dan, 09.07.2009 00:59) celé vlákno | reagovat
Jako turistická atrakce zajímavé a asi bych se rád někde do takové hospody podíval.
Na druhou stranu, měl bych obavy o kvalitu čepovaného piva. Sanozřejmě, jsou piva která vydrží mnohem víc, než naše kvasničáky, ale i tak bych měl někde uvnitř špatný pocit, kdy asi bylo toto pivo přede mnou odtočeno.
I v jihočeské hospůdce s jedním kohoutem, koukám, jestli nejsem náhodou první po otevíračce...
Re: Měl bych obavy o kvalitu, (Honza Kočka, 09.07.2009 01:01) celé vlákno | reagovat
Tak to chce jet na pivo do Belgie. Tam kdyz pivo netece kontinualne, jde prvni cast na kanal...

Pokud je tim hodpoda znama, ma obrat piva, lide zkousi ruzne kategorie, znacky a neboji se experimentovat...pak se o vytoc a kvalitu piva nebojim:)
Re: Re: Měl bych obavy o kvalitu, (hroch, 09.07.2009 20:11) celé vlákno | reagovat
jestli se nepletu tak marže hospodského v belgii bývá okolo 300 procent. To se potom dá i pětina sudu vylít na kanál. kromě Prahy je většinou marže u nás do staprocent a to dá na nájem a výplaty, ale ne na zbytečné vylévání. U nás není velká výtoč a při čtyřech pípách jdou ztráty zodtáčení piva z trubek až do deseti procent. Ale máme s kámošen hospodu navíc ke stálému zaměstnání a tak je koníčkem.
Vyhledávání