Komentáře
článku: U prince Miroslava
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Re: Re: Re: Re: Re: Nechápu fascinaci mnoha pivy najednou na čepu,
(Jiri.J, 06.07.2009 20:34)
celé vlákno | reagovat
Chápu asi jak to myslíte a v podstatě s Vámi i souhlasím. I mě jímá hrůza, když vidím v nabídce 15 piv. V mnoha případech jsou tyto pivnice v ČR, s nabídkou mnoha piv, spíše průserovou záležitostí. Mnoho hospodských prostě ve snaze získat klientelu nahrne 10 piv, bez patřičného technického zázemí, proškolení personálu atd. Jak píšete, piva jsou obvykle odebírána z velkoskladu (tam jsou složena velmi častop pod širým nebem), personál nevyškolený, uskladnění sudu katastrofální. V Brně je takových pivních barů několik (nebudu jemnovat, abych nedělal negativní reklamu). Přesto v tomto směru vidím postupné pomalé zlepšení. Třeba PKK v Praze má piva vzorově ošetřená. Je fakt, že v ČR jsme asi zatím k takové pivní kultuře "nedorostli", ale věřím, že se to zlepší.
Vyhledávání