úvod
homepage

Komentáře

článku: Výroční zpráva z Moravy

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Jaroškova Bible nemá chybu, (Tomáš Semrád, 09.09.2007 01:36) celé vlákno | reagovat
Kniha Martina Jaroška je i pro mne dokonalou pivní Biblí! Mám ji přečtenou několikrát a je v ní mou tužkou mnoho podtržených vět, to jsou totiž hotová pivní zaříkávadla. Super počtení a nezaměnitelný pisatelův sloh, paráda. A hlavně jeho hodnocení nadnárodních gigantů nemá chybu. I já bych se přimlouval za její pokračování, či za vydání určitě dalších autorových zážitků s pivem.
Zbyňku v Olomouci jsou pivovárky 2, kdežto v Brně 3. A jak už z malé násobilky, kterou se děti ve druhí třídě základní školy učí, vyplývá, 3 je více než dvě, takže o dostihnutí a už vůbec předstihnutí "Štatlu" "Holomócem" nemůže být řeč. Jo a ještě něco. Nechval toho Romana tolik, on ti stejně zadarmiko žádnýho BONa nedá, nebo snad ano???:-)
A na Davidův odkaz typu "Mimochodem, proč se boom pivní kvality vyhýbá samotnému ocelovému srdci"...už není pravda, netrvalo to moc dlouho, a od vydání "této, mimochodem velmi příznivé výroční zprávy" už máme v Ostravě 2 nové miniprovozy, jen tak dále, ať si v lednu můžeme přečíst ještě mnohem pozitivnější zprávu než z letoška...Zatím tomu všechno nasvědčuje, ťukám na dřevo!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání