úvod
homepage

Komentáře

článku: Fotoreportáž z Mexika (I. díl)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Mexiko, (Pavel Černý, 11.05.2009 13:35) celé vlákno | reagovat
Zdravím do Mexika a děkuji za článek, taky jsem tam parkrát byl a protože sbírám etikety, tak jsem otestoval monoho piva abych ty etikety sundal. Souhlasím že BOHEMIA je velice dobře pitelné pivo.
Pokud zbyde čas doporučuji minipivovar Santa Fe Brewing v Mexico City v nákupním středisku Santa Fe na kraji města - největší nákupák v Mexiku, mají různé druhy piv, mimo jiné docela dobré borůvkové, těším se na další zprávy
Re: Mexiko, (Míra, 12.05.2009 02:51) celé vlákno | reagovat
Děkuji za info, do Santa Fe se jistě podívám, mám cca 60 km a během 2 let bude jistě času dost :-)
Odlepovaní etiket Vám nezávidím, překvapilo mě jak po celém dnu v boxu s vodou a ledem drží, holt nevratné lahve nemusí mít smývatelnou etiketu.

Re: Re: Mexiko, (Pavel Černý, 12.05.2009 13:18) celé vlákno | reagovat
nejlépe se odlepují když si vychlazené pivo objednáte v restauraci a ono se " zpotí" pak to jde docela dobře

Samozřejmě i doma z ledničky na "vzduch"
Re: Re: Mexiko, (Míra S., 11.08.2009 23:14) celé vlákno | reagovat
Já osobně považuji ze nejlepší obě mexická piva z pivovaru Modelo: Negra Modelo (černé, ale výborné) a Modelo Especial (světlé). Nejbližší českému. Jinak jsem během svého studijního pobytu právě v Toluce ochutnal snad všechna piva - Bohemia (nic moc), Indio (dobrá), Tecate, Dos Equis (XX), Corona, Sol - asi nejhorší, Pacifico, ... Ale pozor na zákaz pít pivo na veřejnosti!
Všichni už jsou v Mexiku, (Martin Jarošek, 15.05.2009 08:16) celé vlákno | reagovat
Mexická Bohemia je určitě na místním trhu nejchutnější značkou. Nejznámější je Corona, která se ovšem dá pít pouze v extrémním vedru v oné americké zemi. Od roku 1992 do 1996 jsem byl v Mexiku 208x z toho drtivou většinou v městečku Ensenada ve státě Baja California.Výběr piva nic moc, ale hospody krásné a útulné. Dobrým zvykem v Mexiku (ale někdy i v jiných latinskoamerických zemích) je nabídka chuťovek k pivu zdarma. Vedle kukuřičných lupínků s omáčkou salsa mi nejvíce chutnal rybí salát ceviche.A k tomu tequila a místní ženy.... Pivo potřebuje vedle chuti i atmosféru. Během mých návštěv byla k dispozici asi dvoudecová sklenice s logem piva Tecate.
degustace piv Bohemia, (Honza Kočka, 12.05.2009 11:45) celé vlákno | reagovat
Jak ten cas leti:)

Tak jsem si premital, ze jsem to mexicke pivo Bohemia uz nekde pil. A taky ze jo. Maly dotaz do vyhledavace a ejhle - v roce 2002(!!!...to snad neni mozny, jak je to dlouho), jsme ho degustovali na Vyzkumaku. A dopadlo to docela dobre. Viz clanek:
http://www.pivnidenik.cz/clanek/182-Bohemia/index.htm
Bohemia mňam, (Weetek, 12.05.2009 11:17) celé vlákno | reagovat
Kamarádka mi přivezla plechovku stejnojmenného piva z Brazílie a taky to bylo překvapivě příjemné pití. Že by to dělao to jméno? .-)
Bohemia z Mexika, (Roman Holoubek, 11.05.2009 14:47) celé vlákno | reagovat
Svého času bylo k dostání v supermarketech Carefour u nás. Překvapilo mne, jak bylo pitelné. Z produkce takto velkého pivovaru z této destinace jsem nic takového nečekal.
Vyhledávání