úvod
homepage

Komentáře

článku: Plzeňská chuťová halucinace

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

neuvěřitelné, (emu, 12.04.2009 00:03) celé vlákno | reagovat
jak se lidi dokážou pohádat a pourážet kvůli takový s prominutím pitomosti, jako je chuť piva. když každýmu může chutnat cokoli, kdybych tu třeba já napsal že nejlepší pivo čr je gambrinus, tak nevim proč bych za to mě sklidit sadu urážek... čím dál víc mě udivují zdejší údajní superodborníci (Žalio, Jobánek, Jarošek), kteří pro výrazy na hranici publikovatelnosti nejdou daleko. útoky na piva a potažmo na jejich konzumenty
jelikož studuju vysokou školu, dostávám se do kontaktu s lidmi, kteří jsou špičkami ve svém oboru (i když to není pivovarnictví). a dle mých zkušeností, většinou se odborníci vyznačují kultivovaným projevem a opatrnými soudy, nedovedu si představit, že by nějaký z mých učitelů řekl o čemkoliv že je to nepitelná sračka apod.
škoda, že forma zastiňuje věcnou stránku debaty, která se tu objevuje taky.
proto mě zaráží, jakou úroveň projevu mají místní pivní vzdělanci. počet napsaných divadelních her o pivu nikoho neopravňuje k tomu, aby se choval jak hulvát. protože takhle se baví chlapi u gambáče.
Takového Romana Holoubka považuji taky za odborníka a hle - on pochválí Gambrinus 11. A pokud nějaké pivo kritizuje, tak slušně a to analýzou chuťových vlastností. Nepamatuji si, že by někdy napsal "tohle je nepitelná sračka a soudný pivař by jí nikdy nevzal do úst"
no nechť se každý zamyslí sám...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání