Re: Re: Re: Re: Re: Diletanství nebo reklama?,
(Petr, 11.04.2009 14:50)
celé vlákno | reagovat
K té mědi: "vlastní slad ze speciálně vyšlechtěných odrůd moravského ječmene a chmel - žatecký poloraný červeňák z chmelařské oblasti Žatec
tradiční postupy vaření piva zůstávají po desetiletí stejné – třírmutový varní proces v měděných nádobách s přímým otopem
jedinou změnou ve výrobním postupu bylo v roce 1993 uvedení cylindro-kónických tanků (CKT), které jsou určeny pro kvašení a zrání piva " zdroj:www.pilsner-urquell.cz K TOMU CHMELU: "Chmelové hlávky se používaly dříve po usušení v lisované formě, kde oxidace pryskyřic byla potlačována předchozím sířením a stlačením chmele. Nyní se chmelové hlávky zpracovávají šetrnějším způsobem na tzv. chmelové produkty, což jsou obvykle granule připravené z chmelových hlávek po předchozím usušení, rozemletí a následné peletizaci" zdroj kamnapivo.sk
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
tradiční postupy vaření piva zůstávají po desetiletí stejné – třírmutový varní proces v měděných nádobách s přímým otopem
jedinou změnou ve výrobním postupu bylo v roce 1993 uvedení cylindro-kónických tanků (CKT), které jsou určeny pro kvašení a zrání piva " zdroj:www.pilsner-urquell.cz K TOMU CHMELU: "Chmelové hlávky se používaly dříve po usušení v lisované formě, kde oxidace pryskyřic byla potlačována předchozím sířením a stlačením chmele. Nyní se chmelové hlávky zpracovávají šetrnějším způsobem na tzv. chmelové produkty, což jsou obvykle granule připravené z chmelových hlávek po předchozím usušení, rozemletí a následné peletizaci" zdroj kamnapivo.sk