Tak nevím, Rychtáře jsem neměl víc než rok, lahvové pivo typu Bohemian Lager raději nepiju,ale co se týče sudového, tak ten nádherně voněl po čerstvě rozdrceném hlávkovém chmelu (máta, pinie, pryskyřice atd.Nevím ovšem jak teď.
Co se týče USA, tam nepotřebují pít naše patoky. Hodně minipivovarů, restauračních pivovarů či homebrewářů (zejména v německých komunitách) vaří špičkový typ Pils, který však nemá s tím patokem PU naštěstí nic společného.Myslím, že vzdělaný američan toto již dávno ví, pak je tam zbytek, který bohužel neví a ten podlehl propagandě a reklamě. Také pořád také nechápu, jak se může něco označovat jako Pilsener, když to Pilsener není.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Co se týče USA, tam nepotřebují pít naše patoky. Hodně minipivovarů, restauračních pivovarů či homebrewářů (zejména v německých komunitách) vaří špičkový typ Pils, který však nemá s tím patokem PU naštěstí nic společného.Myslím, že vzdělaný američan toto již dávno ví, pak je tam zbytek, který bohužel neví a ten podlehl propagandě a reklamě. Také pořád také nechápu, jak se může něco označovat jako Pilsener, když to Pilsener není.