Re: Poslední příspěvek,
(Petr Měrka, 03.04.2009 23:22)
celé vlákno | reagovat
Neboj, nejsi sám. Naposled jsem kroužil pivem v kryglu, abych vyhnal bubliny v celku nedávno.
Onehdy jsem se pitomec zatavil v pivnici nového minipivovaru v Přerově, myslím že si říkají Parník.
Po několika hodinách strávených u Moritze v Olomouci to nebyl zrovna dobrý nápad. V OL jde o nekuřáckou hospodu s lahůdkovám pivem tlačeným vzduchem - ano poctivý kompresor jako za starých dobrých dob.
Po několika skvělých polotmavých jedenáctkách jsem na Parníku zvolil taktéž polotmavou třnáctku. Že je to pivnice zakořená špeluňka bych vcelku i přežil, když jsem se výčepáka zeptal, kdy můžu na místě činu potkat sládka a musel sem vysvělit koho myslím, už mě to zarazilo a po prvním ochutnání jsem věděl, že je zle. Nevím, jestli to bylo hlavně kvůli teplotě piva, smradu v lokále, nebo přetlaku plynu rozpuštěného v pivu, ale očekávaný chuťový zážitek se v mžiku změnil v kruté rozčarování.
Vězte, že už přestala platit rovnice: zajdu do hospody, kde si vaří vlastní pivo = pochutnám si.
Abych byl aspoň trochu objektivní, tak nevím jak to vypydá v restauraci, která je od pivnice oddělená a prázdno taky neměli, stoly byly obsazené prakticky všechny, ale Když se ti místo lahodné, plné chuti poctivého piva po jazyku rozlije tekutina štípající tak, jako bys pil peroxid vodíku, může se sládek s prominutím posrat, dře se zbytečně
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Onehdy jsem se pitomec zatavil v pivnici nového minipivovaru v Přerově, myslím že si říkají Parník.
Po několika hodinách strávených u Moritze v Olomouci to nebyl zrovna dobrý nápad. V OL jde o nekuřáckou hospodu s lahůdkovám pivem tlačeným vzduchem - ano poctivý kompresor jako za starých dobrých dob.
Po několika skvělých polotmavých jedenáctkách jsem na Parníku zvolil taktéž polotmavou třnáctku. Že je to pivnice zakořená špeluňka bych vcelku i přežil, když jsem se výčepáka zeptal, kdy můžu na místě činu potkat sládka a musel sem vysvělit koho myslím, už mě to zarazilo a po prvním ochutnání jsem věděl, že je zle. Nevím, jestli to bylo hlavně kvůli teplotě piva, smradu v lokále, nebo přetlaku plynu rozpuštěného v pivu, ale očekávaný chuťový zážitek se v mžiku změnil v kruté rozčarování.
Vězte, že už přestala platit rovnice: zajdu do hospody, kde si vaří vlastní pivo = pochutnám si.
Abych byl aspoň trochu objektivní, tak nevím jak to vypydá v restauraci, která je od pivnice oddělená a prázdno taky neměli, stoly byly obsazené prakticky všechny, ale Když se ti místo lahodné, plné chuti poctivého piva po jazyku rozlije tekutina štípající tak, jako bys pil peroxid vodíku, může se sládek s prominutím posrat, dře se zbytečně