úvod
homepage

Komentáře

článku: Točíme zkažené pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Poslední příspěvek, (David R. Disident, 03.04.2009 21:03) celé vlákno | reagovat
Asi se tu už naultimo odpíšu, ale některé nectnosti, jež tu tepete, já naopak vyhledávám. Konkrétně teplé a mírně zvětralé pivo. Nic mi nezničí návštěvu hospody více než podchlazený mok bez chuti, plný bublin. Na Slovensku standart (krom podniků s Bernardem a biogonem), v Čechách (nikoli na SV Morave) asi taky.
Takže když uvidíte někde totálního magora, jenž požádal o prázdný krygel a sám si přelívá pivo, aby vybublalo, zteplalo a zhoustla pěna, budete vědět, o koho se jedná.
Dělám to mnohdy i s lahváčem. Vím, že mi neodpustíte, ale jsem chabrus na krk a navíc mám pocit, že to "mé" pivo má "pivnější" chuť.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání