úvod
homepage

Komentáře

článku: Točíme zkažené pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pohled z obou stran barikády, (pumpescu, 02.04.2009 22:54) celé vlákno | reagovat
A co takové ponechávání piva přes noc v trubkách, to je pak lahoda - a při dvaceti metrech vedení, jen by mne zajímalo, kdo to projektoval?
A dále třeba takový nedopitý sud, když zbývá od pěti do deseti piv, to nezachrání ani biogon... Má se to také vylít?
Základ je, aby to obsluha měla ochutnané, a to se moc nestává. Již několikráte se mi stalo, že personál odvětil na otázku jaké je to, mnou dosud nepoznané pivo, že neví, neb pivo nepije, v tom je často také zakopaný pes.
Pivo buď vracím, a nebo platím a odcházím někam jinam, kde to znám. Tak mě napadá - kde je zde seznam hospod, které by se dali buď podpořit a nebo popohnat k zániku? Dovolím si tvrdit, že tato profese hodně přitahuje zmrdy, a myslím si že to mohu celkem, po 25 letech jako zákazník, a po více než dvanácti letech provozovatele restaurace posoudit. Vše jako i jinde mají v rukou zákazníci - co jim dovolíme, to si budou dovolovat. Přimlouval bych se za otevření kapitoly pro hodnocení hospod.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání