úvod
homepage

Komentáře

článku: Točíme zkažené pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

podobný zážitek, (Stanislav Jakoubek, 02.04.2009 08:38) celé vlákno | reagovat
mám podobný zážitek, jako tvůj kamarád; občas chodím v Teplicích do jedný hospody, kde mají na soutoči Zlaťák 11° a Louny 12°; větší výtoč má Zlaťák, já si dávám ty Louny; a stalo se mi už několikrát, že mi výčepák řekl, ať jdu radši do Zlaťáku, že Louny nemá odtočený; jednou jsem nedal na jeho radu ... rozhodně jsem na něj dát měl :-(; ale žádnej strach, rozhodně neodtočil nic do výlevky, kdepak ... kyselina zmizela v útrobách místních silných dehťáků, schopnost jejichž chuťových pohárků rozpoznat nějakou chuť se beztak limitně blíží nule; na rozdíl od Jirkovo kamaráda to celé nepovažuji za nadstandardní přístup k zákazníkovi, ale za pěknou prasárnu vůči Lounskému pivu, které je, pokud je dobře ošetřované, velmi dobré a pitelné
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání